Altele/ colaborari

Bune maniere & Make-up de Lady

Dragi doamne si domnisoare, postarea de astazi vi se adreseaza in mod special si este o invitatie la un eveniment despre frumusete si bune maniere. Pentru acesta, doua domnisoare talentate si frumoase, Anca Serban (consultant bune maniere- manierart.ro) si Gabriela Popescu (make-up artist- gabrielapopescu.blogspot.ro) si-au unit fortele si asa a rezultat „Bune maniere & Make-up de Lady”, care acum este la editia a II-a (va invit sa vedeti pozele primei editii aici si sa surprindeti atmosfera relaxanta, frumoasa si calduroasa). Participand la intalnirile propuse de Anca si Gabi veti socializa, veti cunoaste persoane noi, veti invata trucuri despre un machiaj bine realizat si bineinteles veti discuta si afla lucruri noi despre regulile de bune maniere. 
Gabi va lucra indeaproape cu fiecare, vor fi grupuri de discutii privind tipurile de ten, ingrijirea zilnica a tenului, machiaj. La final, Gabi va face o demonstratie prezentand toate cele discutate, beneficiara alegandu-se prin tragere la sorti dintre doamnele prezente.
Anca va atinge temele: Prezentarea – poarta intrării în scoietate, comunicarea eleganta și polticoasa, dar si exerciții practice de comunicare asertiva. Deasemenea, veti participa la test prin care veti afla cat de bine stiti sa ascultati. Ce ziceti?
Evenimentul va avea loc in data de 16.02.2014, cu incepere de la ora 11:00, la Cafeneaua Ragaz, iar pentru inscrieri accesati formularul de aici.
Eu va voi astepta cu dulciuri bune bune, iar o domnisoara sau o doamna norocoasa va pleca acasa cu un lucrusor mesterit de mine, marca Atelierul Urecheatei.
Va asteptam cu drag si pofta mare de buna dispozitie!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply