Cartofi/ Mancaruri/ mustar

Cartofi cu mustar la cuptor

O reteta minunata pentru zilele de post, daca tineti, sau pentru o garnitura delicioasa.

Ingrediente

– 4-5 cartofi
– 2 linguri de mustar clasic
-sare
-piper
-o lingurita oregano uscat
-o lingurita busuioc uscat
– 4 linguri de ulei de masline
– praf de usturoi dupa gust
-2-3 fire de patrunjel proaspat

Curatam, spalam si taiem cartofii cubulete.
Amestecam mustarul, uleiul, sarea, piperul, oregano, busuiocul si praful de usturoi, apoi omogenizam compozitia.

Turnam compozitia peste cartofi si amestecam bine, dupa care ii asezam intr-o tava de cuptor in care am pus hartie de copt.

Dam tava la cuptor pana cand se rumenesc bine cartofii, in cazul meu cca 1 h si 10 minute la 180 de grade.
Cartofii se servesc calzi cu patrunjel tocat pe deasupra si pot contitui singuri o masa foarte buna. Merg foarte bine alaturi de un sos de iaurt si marar.

Pofta buna!

Reteta o am de aici, cu multumiri Mayei!

PrintFriendly and PDF

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Camy
    martie 28, 2010 at 1:51 pm

    cat de bine arata!!!

  • Reply
    Mihaela
    martie 28, 2010 at 6:45 pm

    super idee pentru o masa lejera din timpul zilei…super!

  • Reply
    diamond
    martie 28, 2010 at 10:04 pm

    imi ploua in gura, corina…arata minunat…

  • Reply
    maria mihalache
    martie 29, 2010 at 8:02 am

    Premii frumoase te asteapta la mine pe blog.
    Paste fericit! alaturi de cei dragi.

  • Leave a Reply