branza/ Cartofi/ Mancaruri/ oua

Cartofi cu ou si branza

Ingrediente
-3 cartofi
-cascaval/branza de burduf
-3-4 fire de leustean
-2 oua
-sare
-piper
-ulei pentru prajit (eu folosesc de palmier sau de samburi de struguri)

Cartofii se curata si se taie cubulete sau pai. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scurge uleiul din tigaie. Peste cartofi se sparg cele 2 oua si se pune tigaia pe foc mic. Se amesteca rapid. Cand oul este facut se adauga cascavalul ras, branza de burduf si se presara leustean tocat. Se condimenteaza si se pune un capac peste tigaie. Lasam capacul 10 minute sau cat este nevoie pana se topesc branzeturile. Se poate folosi in loc de leustean patrunjel sau marar, dupa preferinte.
Cartofii merg foarte bine alaturi de muraturi sau salata.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Camy
    februarie 10, 2010 at 8:05 pm

    arata bestial!

  • Reply
    Ina
    februarie 10, 2010 at 10:01 pm

    Camy sa faci si sa-mi zici daca iti plac 😛 Si cand faci da de veste in tot clujul ca vin si eu la o portie 😀

  • Reply
    Mihaela Dima
    martie 2, 2011 at 2:35 pm

    Ca tot trebuie sa gatesc ceva si cu ce am momentan prin casa. Arata chiar super!

  • Leave a Reply