cartofi noi/ Mancaruri

Cartofi noi cu kaizer si ceapa verde

Lume, lume…hai la cartofi! Si nu sta pe ganduri, se termina repede de tot!
Si chiar spun adevarul; dai tava de cartofi noi cu kaizer la cuptor si de cum o scoti afara cartofii se evapora. Ca prin minune!
Cartofii acestia sunt minunati, deja v-ati dat seama. Sfatul meu este sa pregatiti din start o cantitate mai mare pentru ca efectiv nu te poti opri din mancat.
cartofi noi cu kaizer

 

Ingrediente Cartofi noi cu kaizer si ceapa verde

-1/2 kg cartofi noi (nu prea mari)
-2 fire de ceapa verde
-100 g kaizer
-2-3 fire de patrunjel
-sare si piper
-o lingura de ulei de masline
 Cartofii se spala bine bine de tot (nu se curata), apoi se taie in 2-4, in functie de cat de marei ori mici ii vreti. Kaizerul se taie fasii subtiri, iar ceapa se taie marunt.
Se amesteca cartofii, kaizerul si ceapa, se toarna uleiul deasupra, se condimenteaza totul cu sare si piper apoi se pun cartofii in tava cu hartie de copt. Se da tava la cuptor circa 1h la  temperatura medie sau pana cand cartofii sunt facuti.
Patrunjelul tocat marunt se presara pe deasupra la final, apoi se mananca cu mare pofta!
cartofi noi cu kaizer
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    catkitchen
    iulie 23, 2012 at 2:54 pm

    Corinus , te-am suparat cu ceva ? De ce ma provoci la ora asta tarzie cu o asa bunatate ? 😉

  • Reply
    alinutzika
    iulie 23, 2012 at 2:54 pm

    sunt sigura ca sunt buni…..Pup

  • Reply
    TeoBucatar
    iulie 23, 2012 at 2:54 pm

    Delicioas mancarica!

  • Reply
    Corina Ureche
    iulie 23, 2012 at 4:07 pm

    asa este 🙂

  • Reply
    Corina Ureche
    iulie 23, 2012 at 4:08 pm

    minunati chiar, trebuie musai incercati!

  • Reply
    Corina Ureche
    iulie 23, 2012 at 4:09 pm

    pai m-ai suparat cu sorbetul de zmeura..si am zis sa ma razbun putin pe tine :)))

  • Leave a Reply