Aperitive/ gorgonzola/ nuca

Crema de branza gorgonzola cu nuca

Cei carora le place branza gorgonzola trebuie musai sa incerce crema asta. O crema fina, rafinata daca doriti, un aperitiv excelent!
Nu e nu stiu ce reteta in sine, practic se amesteca doua ingrediente, insa combinatia este fantastica, de aceea merita o postare. Dati-mi de stire daca incercati.
Reteta o am de la nasii mei Cris si Gabi, carora le multumesc :*

Ingrediente
-100 g branza gorgonzola
-4 linguri de nuca macinata
Puteti folosi o cantitate mai mare de nuca, in functie de gusturi.

Pur si simplu amestecam cele doua ingrediente pana la obtinerea unei paste omogene. Servim crema pe barcute de ardei sau pe felii de mere.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Emily
    ianuarie 6, 2012 at 11:04 am

    imi place tare mult modalitatea de servire! te pup draga mea

  • Reply
    Corina Ureche
    ianuarie 6, 2012 at 11:23 am

    multumesc Emily, pupici

  • Reply
    Dana Cristea
    ianuarie 6, 2012 at 11:48 am

    vreau si eu o feliuta, pup :*

  • Leave a Reply