Green Sugar

Green Sugar implineste 6 ani

Green Sugar implineste 6 ani – La muuuulti aaaani!

Nu stiu cum trece timpul asta asa de repede. Parca ieri anuntam ca Green Sugar implineste 5 ani, ii uram „La multi ani” si il urecheam cu drag.

Uite ca acum, ii spunem la multi ani din nou!

Adica Green Sugar a mai adaugat un fir la buchetel, adica un an in care sunt absolut convinsa ca a castigat increderea multor amatori de dulciuri, fara calorii. Si mai spunem un „Multi ani voiosi” si Laboratoarelor Remedia, la cei 25 de anisori impliniti in acest an!

Pentru mine ramane indulcitorul spre care ma indrept intotdeauna. Fie ca pregatesc ceva dulce la cuptor, un dulce fara coacere sau pur si simplu vreau sa imi indulcesc cafeaua de dimineata, Green Sugar mi-e mereu la indemana.

Va las mai jos si cateva retete de pe blogosor, in care am folosit Green Sugar:

  • negresa , cu ciocolata si bilute de branza. Cum sa va zic?! A fost dulcele perfect pentru aniversarea mea 🙂
  • grog, adica o bautura calda cu rom, de incalzit trupurile.
  • tavalita prin nuca a.k.a. betiva a.k.a. Danut a.k.a. Lamington. Un clasic al dulciurilor, nu-i asa?
  • compot cald, pentru seri tihnite.
  • mix de cioco calda, facut in casa.

Sper ca v-am convins sa il incercati. Si daca v-am convins, va invit sa participati la un concurs. Detalii mai jos.

green sugar

Pentru a participa la concursul aniversar Green Sugar si Laboratoarele Remedia, trebuie doar sa lasati un comentariu, aici pe blog, in care sa ne spuneti daca ati incercat produsele GS, in ce retete le-ati folosit sau daca nu ati incercat, de ce ati dori sa le testati si ce planuri dulci aveti cu ele. Nu uitati sa ne lasati o adresa de e-mail, pentru a va putea contacta in cazul in care castigati!

Premiul concursului:
  • 1 cutie ciocolata calda Green Sugar
  • 1 punga dropsuri inculcite natural
  • 1 cutie Green Sugar (25 stick)

Durata concursului: 26 sept – 30 sept 2016 (pana la ora 23:59).

Castigatorul il vom alege prin tragere la sorti si il vom anunta sambata, 1 octombrie 2016, aici pe blog, dar si pe pagina de facebook a Urecheatei.

  • un comentariu = o inscriere, nu se accepta inscrierile multiple ale aceleiasi persoane

LATER EDIT

Dragii mei, iata ca avem si un castigator: Baciu Paula.

Draga Paula, felicitari si speram din suflet sa iti placa Green Sugar!

Te rog sa ne trimiti un e-mail, pe adresa corina@corinaureche.ro, in care sa ne lasi datele tale de contact pentru livrarea premiului.

green sugar

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Adina Madarasan
    septembrie 26, 2016 at 3:59 pm

    Nu l-am încercat! Dar dacă e premiat de Urecheata clar e de încercat!;)

  • Reply
    emil
    septembrie 26, 2016 at 4:46 pm

    Io as vrea sa-l incerc in Cola Zero. N-are ce sa fie rau.

  • Reply
    Ramona B
    septembrie 26, 2016 at 6:46 pm

    As fii curioasă sa il incerc in cafeaua de dimineata ☺

  • Reply
    Adriana
    septembrie 26, 2016 at 7:24 pm

    Nu l-am incercat inca. Suna tentant pentru indulcirea cafelei si pentru placinta cu dovleac pe care o fac foarte des toamna.

  • Reply
    Andrada
    septembrie 26, 2016 at 8:13 pm

    L-am incercat initial in varianta sticks, la ceaiuri si limonade. Apoi am cumparat varianta la 1kg, pt prajituri (negresa, pandispan cu fructe, crema de zahar ars..), si am folosit si gelifiantul pt o minunata dulceata de capsuni. Nu stiu exact ce am in plan pe viitor, dar am bucatarie noua, asa ca sigur o sa „prajituresc”. E genial GS si mi-am convins si parintii de el 🙂

  • Reply
    Baciu Paula
    septembrie 27, 2016 at 11:36 am

    Nu l-am incercat dar cred ca la cafea este excelnt! La multi ani, Green Sugar!

  • Reply
    Flavia
    septembrie 27, 2016 at 2:38 pm

    As incerca acest produs pe care mi l-ati recomandat avand incredere sa-i pregatesc cu el sotului meu un tort incercand sa-i mai aduc putin zambetul pe buze, zambet pe care din pacate si l-a pierdut de cand a fost diagnosticat cu diabet zaharat, fiind acum dependent de insulina. La multi ani Green Sugar, sper sa ne indulcesti si noua sufletele!

  • Reply
    maria ene
    septembrie 29, 2016 at 5:55 pm

    Nu l-am incercat inca.As fii curioasă sa il incerc in cafeaua

  • Reply
    Madalina
    septembrie 30, 2016 at 10:20 am

    Le-am incercat in toate retetele de dulciuri 🙂

  • Reply
    Diana B.
    septembrie 30, 2016 at 11:42 am

    Recunosc ca nu le-am incercat inca dar sunt foarte curioasa. planuri dulci sunt destule… ma gandesc la o prajitura ciocolatoasa sau la un strudel cu mere 🙂

  • Leave a Reply