Aperitive/ hribi/ muffins/ parmesan/ usturoi

Muffins cu hribi si parmesan

Muffins cu hribi si parmezan sau ce bine ar fi daca blogul mi-ar permite sa va transmit putin din aroma si gustul preparatelor mesterite! Acest lucru nu este posibil, deci trebuie sa ma credeti pe cuvant ca asa ceva nu ati mai gustat!
 Reteta am facut-o asa, in 2 timpi si 3 miscari, cu ingrediente avute in frigider si de care voiam musai musai sa scap cat mai rapid. Expira parmezanul, adica. Nici prin gand mi-a trecut ca o sa iasa asemenea deliciosenie, uneori ma mir si eu ce poate sa-mi iasa din maini. As vrea sa fiu mai modesta, dar de data asta nu pot!
Puteti servi aceste muffins ca aperitive calde sau reci sau le puteti lua ca gustari la serviciu.

Ingrediente Muffins cu hribi si parmezan (pt 12 bucati)

-100 g hribi (congelati am avut eu)
-60 g parmezan proaspat razuit+10-20 g pt pus pe deasupra
-120 g faina
-2 oua
-2 linguri smantana
-un catel de usturoi pisat
– un varf de cutit praf de copt
-sare si piper dupa gust
-2 fire de patrunjel proaspat tocat
1. Ciupercile se taie marunt.
2. Intr-un vas se amesteca ciupercile, parmezanul, ouale si smantana, usturoiul, patrunjelul si sare si piper.
3. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste ingredientele de mai sus.
4. Se amesteca compozitia.
5. Se pun hartiute in tava de muffins (putati coace si fara hartiute).
6. Se distribuie compozitie in mod egal in fiecare hartiuta si se presara deasupra parmezan ras.
7. Se ta tava la cuptor (preincalzit musai!) pentru 25 de minute la 180 de grade.
 Serviti minunatiile calde sau reci.
Pofta buna!
PrintFriendly and PDF

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Dohotariu-Avram Alina
    februarie 13, 2013 at 6:24 pm

    Eu te cred pe cuvant.

  • Reply
    Rita Oarga
    februarie 13, 2013 at 6:24 pm

    Cat de bine arata! Pe mine m-ai convins. Aproape ca le simt gustul. Maine cumpar ciuperci si inainte la muffins! Pupici!

  • Reply
    Carmen Tobias
    februarie 14, 2013 at 4:57 pm

    Ah ce pofta mi-e de hribi, iar in combinatie cu parmezan… hmmm <3 De vis! Musai sa incerc si eu!

  • Reply
    Paula Gafitescu
    februarie 14, 2013 at 4:57 pm

    Ce bine arata!! Imi plac aperitivele rapide si gustoase 🙂 Pupici

  • Reply
    TeoBucatar
    februarie 14, 2013 at 4:57 pm

    Sectiunea aia spune totul:)

  • Reply
    vdaiana
    mai 6, 2013 at 12:32 pm

    Supeeeeer! Am facut azi o tava din care mai sint doua bucati! 😀

  • Leave a Reply