Altele

Noile cereale fara zahar de la Green Sugar

Stiti deja cat de mult imi plac mie produsele de la Green Sugar, nu-i asa?

Folosesc Green Sugar de destul de multa vreme deja si a devenit indulcitorul meu preferat atat pentru deserturile pe care le fac in casa, dar si pentru cafeaua de zi cu zi. Am mereu in geanta dispenserul Green Sugar, asa ca fie ca sunt in oras sau acasa, am mereu o alternativa sanatoasa pentru indulcit cafeaua sau ceaiul.

De curand cei de la Laboratoarele Remedia si Green Sugar au lansat pe piata si prima gama de cereale fara zahar. Exact, cereale fara zahar adaugat!

Le-am incercat pe toate si vi le recomand din toata inima. Sunt ideale pentru mic dejun, dar nu numai. Pot reprezenta si o gustare sanatoasa si satioasa. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa ma apuce foame prin oras si sa am un baton cu cereale la mine. Si am rezolvat problema!

Ca sa nu mai spunem ca pot rezolva si o alta problema, sa-i spunem mai speciala: pofta de dulce. Un iaurt cu cereale fara zahar de la Green Sugar o rezolva si pe asta! In cel mai sanatos mod cu putinta 🙂

cereale fara zahar

Dintre toate, musli-ul este preferatul meu! La birou este deja o traditie sa manac dimineata un bol de musli amestecat cu iaurt grecesc, la care mai adaug uneori miere.

Este crocant, satios si sanatos in acelasi timp. Nu am nevoie de nimic mai mult!

Petru prefera de departe sferele de cereale cu cacao. Cu lapte ori iaurt, uneori mananca si in loc de cina 🙂

cereale fara zahar

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply