Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Contact
  • Despre
  • Home
  • Contact
  • Despre

Bucătăria Urecheatei

bucurie în farfurie

Pietele din Londra

aprilie 20, 2018

Prajitura Durere

martie 31, 2018

Ghiveci de legume cu orez

martie 27, 2018

Chec cu iaurt si ciocolata

martie 23, 2018

Salata de post cu farfalle si legume

martie 23, 2018

Crema de pastrav afumat cu branza

martie 21, 2018

Malai dulce insiropat

martie 7, 2018

Mini omlete cu sunca si cascaval la cuptor

martie 5, 2018

Chiftele cu somon si cartofi

martie 5, 2018
Paste

Paste cremoase cu mazare si bacon

written by Corina noiembrie 7, 2017
Paste cremoase cu mazare si bacon

Paste cremoase cu mazare si bacon. Hai ca suna tare bine, ce zici? Si mai pui in sos si niste branzeturi, sa zicem niste roquefort si parmezan, si ai rezolvam cina ori pranzul decent si cinstit. Daca e cina ai grija sa nu fie tarziu tare, e o mancare destul de consistenta. Mai bine la pranz. Si sa vezi ce bune sunt si a doua zi! Poti lua la pachetel o portie, daca ramane. Daca!

Reteta este nesimtit de rapida. Promit! E genul de mancare la care te gandesti in autobuz in drum spre casa: super delicioasa, care sa te incalzeasca si la trup si la suflet, perfecta pentru vremea umeda si rece.

Daca iti lipseste un ingredient, nu-i bai, nu-ti face prea multe probleme. Asigura-te ca ai paste si smantana pentru gatit. 🙂 Poti folosi ce branzeturi iti plac tie mai mult, nu neaparat roquefort. Vezi tu, sunt sigura ca o sa iti iasa de milioane pastele astea!

paste cremoase cu mazare si bacon

Ingrediente Paste cremoase cu mazare si bacon

-pentru 2 portii-

  • 200 g paste (am folosit fusili)
  • 300 g smantana pentru gatit
  • 50 g bacon taiat cubulete
  • 50 g mazare (fiarta)
  • 30 g branza roquefort
  • 50 g parmezan
  • sare, piper (dupa gust)
  • un varf de cutit nucsoara macinata

Mod de preparare Paste cremoase cu mazare si bacon

Punem la fiert apa intr-o oala incapatoare. Adaugam si putina sare, desigur. Cand apa fierbe adaugam pastele si le fierbem al dente. Nu mai mult.

Intr-o tigaie rumenim cubuletele de bacon. Adaugam mazarea.

Amestecam si adaugam smantana pentru gatit si condimentele. Lasam sosul sa fiarba 3-4 minute la foc incet, apoi adaugam branzeturile. Amestecam pana cand aceastea se topesc si sosul capata o consistenta cremoasa. Puteti sa puneti cantitati mai mari de branzeturi. Vorba aia, niciodata nu e prea multa branza!

Scurgem pastele de apa si le adaugam in sos. Amestecam, potrivim de sare daca mai e nevoie, ori piper, apoi mancam rapid si mestecand incet.

Pofta buna!

paste cremoase cu mazare si bacon

Print Friendly, PDF & Email
paste cremoasepaste cu mazareretete baconretete paste
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Piept de porc rulat gatit incet la slow cooker
next post
Sandvis cu lipii, hummus si ardei

You may also like

Scoici umplute cu ciuperci si carne

iunie 27, 2011

Paste cu branza si ciuperci

martie 30, 2010

Penne quattro formaggi

februarie 22, 2018

Paste cu gorgonzola si miez de nuca crocant

februarie 15, 2017

Spaghetti aglio, olio, peperoncino

ianuarie 14, 2010

Salata de post cu farfalle si legume

martie 23, 2018

Spaghetti bolognese

noiembrie 17, 2009

Paste cu hribi si dovlecel

octombrie 31, 2012

Paste cu spanac

iunie 28, 2010

Cele mai spaghete din lume!!!

septembrie 18, 2012

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

Facebook

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Sunt si aici

Facebook Instagram

Cele mai noi articole

  • Pietele din Londra

  • Prajitura Durere

  • Ghiveci de legume cu orez

  • Chec cu iaurt si ciocolata

  • Salata de post cu farfalle si legume

  • Crema de pastrav afumat cu branza

Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image

Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Prajitura
  • Pui
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Selgros
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (10) aperitive (7) branza (9) cartofi (12) chiftele (14) ciocolata (18) ciuperci (16) desert (21) dovlecel (15) dulceata (11) fara gluten (7) fasole (8) fursecuri (7) gorgonzola (8) green sugar (7) lamaie (10) masline (10) mere (8) morcovi (16) nuca (18) omleta (8) orez (7) oua (21) paste (19) prajitura (12) pui (14) retete cu pui (9) retete italienesti (11) retete paste (7) retete peste (8) retete porc (9) retete pui (10) retete simple (7) rosii (18) salata (8) sandvis (7) Schar (10) sfaturi utile (12) smantana (8) somon (7) spanac (10) usturoi (14) varza (7) vinete (7) visine (8)

Follow me on Instagram

  • Refrenul zilei namniciunchefdenimic
  • Salvati apa! Si nu e o gluma
  • Azi in meniu aripioare glazurate destuldebine ceavemlacina aripioare chickenwings smokeyhellip
  • Iarna pe ulita la noi in sat
  • Cel mai mult imi place ghiveciul de legume cu orezhellip
  • When in London go darksugars foodietrip london chocolate darksugars bricklanehellip
  • All you can possibly eat boroughmarket foodietravel inlondon loveborough
  • Cartofi fierti salata masline rosii castravetenu sa putut mai multhellip

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top