Paste/ Pui

Paste cu piept de pui

 

Ingrediente
300 g de paste
cca 500 g piept de pui
o ceapa rosie
1 lingurita de busuioc uscat
o ceasca de bulion de casa
sare si piper
ulei de masline

Ceapa am taiat-o marunt si am calit-o in uleiul incins.Am adaugat pieptul de pui taiat bucati mici.

Am prajit puiul cca 5 minute, pana s-a rumenit, si am stins cu bulion.

Daca nu aveti bulion, folositi pulpa de rosii in sos (la conserva).

Am adaugat condimentele si am pus apa sa acopere carnea. Am lasat la fiert pana cand a scazut sosul.
Pastele fierte le-am adaugat peste sos si am amestecat.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Jacktels Kochbuch
    februarie 22, 2010 at 4:52 pm

    Hi Corina,

    foarte apetisant si foarte gustos..
    O Säptäminä minunatä
    Jacob

  • Reply
    Antzu'
    februarie 25, 2010 at 6:23 pm

    bune domn'le bune sunt convinsa

  • Reply
    dragonfly
    martie 7, 2010 at 8:23 am

    pe astea trebuie neaparaaat sa le incerc

  • Leave a Reply