mancare chinezeasca/ porc

Porc in sos dulce-acrisor cu legume

Prima mea mancare cu iz asiatic..nu m-am incumetat ana acum deoarece era mai comod sa o savurez in oras la restaurant. Dar cum orice trebuie incercat, uite ca am facut-o si pe asta si pot sa va zic atat: restaurantul de unde luam mancare chinezeasca si-a pierdut un client :P..si asta pentru ca de acum incolo doresc sa pregatesc eu totul in bucatarioara mea…
Vorba lunga, saracia omului…asa ca:

Am folosit pentr minunata mancarica

carne de porc
legume (amestec chinezesc congelat)
sos de soia
un plic de sos Sweet China (de la Cora am luat eu)
putina sare si putin piper
ulei pt prajit asa vreo lingura

Am taiat carnea fasii si am pus-o la marinat in sos de soia cu putina sare si un stop de piper. Dupa cca o ora am prajit scurt carnea in ulei si am adaugat legumele. Le-am dat peste cap de 2-3 ori si am adaugat plicul de sos si putina apa ca sa obtin ceva sos in plus.
Nu am mai lasat mult pe foc, sa fi fost vreo 20 de minute…
Am servit cu orez si a fost tare bun!

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Carmen
    martie 2, 2011 at 2:35 pm

    Arata bine 🙂 La cat mai multe retete chinezesti!
    Am un premiu si o leapsa pentru tine la mine pe blog, daca iti face placere.
    O saptamana frumoasa!

  • Reply
    mirela
    martie 2, 2011 at 2:35 pm

    foarte bine arata si destul de usor,,,,o sapatamana buna!!

  • Reply
    valentina ionita
    aprilie 9, 2011 at 1:38 pm

    Apetisant !!! Te asteapta pe blogul meu cateva premii de primavara…Te pup

  • Leave a Reply