Prajitura

Prajitura Inghetata

Blatul
6 albusuri se bat spuma cu 150 de grame de zahar; se adauga galbenusurile care au fost frecate cu un varf de cutit de bicarbonate, 70 grame de faina si 30 grame de cacao. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Blatul se pune in tava si se coace la foc potrivit.
Crema
Pe abur se amesteca 4 galbenusuri cu 3 plicuri de zahar vanilinat, o lingura mare de faina si 200 ml de lapte. Se tine pea bur pana compozitia devine o pasta omogena. Se ia de pe foc si se lasa la racit.Separat se freaca un pachet de unt cu 100 grame de zahar praf si un pliculet de zahar vanilinat, apoi se amesteca totul cu pasta racita.Blatul se insiropeaza si se adauga crema in strat uniform.
Glazura
Se bat 4 albusuri pe abur cu 200 grame de zahar praf si 2 pliculete de zahar vanilinat.Se aseaza peste crema si se rade ciocolata deasupra.

Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    boscodina
    ianuarie 7, 2010 at 7:42 pm

    arata super:) asteptam reteta , deja pofta a atins cote maxime

  • Reply
    Just me
    ianuarie 7, 2010 at 7:44 pm

    ARATA FOARTE BINE! TREBUIE S-O INCERC, MAMA NU O FACEA, DAR TIN MINTE CA O MANCAML AO COLEGA DE CLASA!

  • Reply
    Ina
    ianuarie 7, 2010 at 9:29 pm

    Merita incercata, e buna de tot…si aspectoasa

  • Leave a Reply