busuioc/ miere de albine/ Pui

Pulpe de pui cu miere si busuioc

Ingrediente

6-7 pulpe de pui
2 lingurite miere de albine
2 lingurite bucuioc uscat
sare
piper
boia

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara busuioc.
Se pun pe grill si se lasa pe aragaz cca 40-45 de minute (la 20 de minute se intorc), la foc mediu.
Se servesc cu garnitura de legume sau sos de usturoi.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Camy
    noiembrie 20, 2009 at 12:46 pm

    vai, ce bine arata?
    cam cum e gustul? e dulce tare de la miere?

  • Reply
    Ina
    noiembrie 20, 2009 at 12:47 pm

    camy, nu e foarte dulce, mai mult e o aoroma dulceaga a crustei. e foarte bun

  • Reply
    Federica
    noiembrie 20, 2009 at 2:24 pm

    buonissimo il pollo preparato così!

  • Reply
    Angel With One Wing
    noiembrie 27, 2009 at 8:11 pm

    si asta place 😉

  • Leave a Reply