Selgros

S-a deschis Selgros Bistrita

Selgros Bistrita s-a deschis, din 15 septembrie, acasă la Rebreanu si Cosbuc! Magazinul se află pe Calea Moldovei si vă asteapta cu drag să-i treceti pragul. Am fost si eu la inaugurare si va aduc impresii calde.

Legatura mea cu judetul Bistrita-Năsaud e una stransă. La Bistrita e o alta acasa, la care incercam să ajungem cat de des putem pentru a ne bucura de familie. Tocmai de aceea am fost foarte bucuroasa cand am aflat că Selgros va deschide aici cel de-al treilea magazin in format compact din tara, după Tirgu Mures si Alba Iulia.

Am primit cu bucurie invitatia de a participa la inaugurarea magazinului. Nu am participat niciodata la un astfel de eveniment si recunosc ca am fost si curioasa in acelasi timp. Dar si emotionata. De parca eu urma sa vorbesc in fata tuturor. Ce mai, eu chiar am trait momentul! 🙂

Ce inseamna Selgros Bistrita?

 

Acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, intr-un format modern si prietenos”, conform celor spuse chiar de către domnul director Selgros Cash&Carry Romania, Alexandru Vlad.

De acum, bistritenii, vor putea face chiar acasă la ei cumparaturile pentru care de multe ori mergeau pană la Tirgu Mures sau chiar la Cluj-Napoca.

Calitate si prospetime este ceea ce veti găsi in “piata” Selgros Bistrita. Peste si fructe de mare, carne, legume si fructe, dar si produse de brutărie. In cadrul magazinului veti găsi si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, dar si cu specialitati si produse semipreparate din carne.

Asadar, Selgros Bistrita vă asteaptă cu multe zone de servire directa unde veti primi si cele mai obiective sugestii, după cele spuse chiar de directorul magazinului, Adrian Matefi. Si sunt convinsă de buna pregătire a personalului. Nu pot să nu-mi amintesc de dl. Lucian de la raionul de peste proaspat de la Selgros Alba Iulia care mi-a oferit indicatii in alegerea si prepararea pestelui. Sunt convinsa ca si la Bistrita veti gasi oameni pasionati de ceea ce fac.

Tot dl. Adrian Matefi a mentionat concentrarea in viitorul apropiat pe contracte de distributie catre clientii din zonele turistice din jur, unele cu potential, si vom sprijini initiativele locale din zone precum Colibita, Baile Figa, Beclean sau chiar Borsa”. Sunt convinsa ca beneficiile acestei initiative nu vor intarzia sa apara.

selgros bistrita

Bininteles, nu lipsesc produsele nealimentare: articole de menaj, electrocasnice, electronice si articole pentru copii (jucarii, imbrăcaminte si produse specifice).

La final, am făcut un tur al magazinului si am gustat din delicioasele preparate cu care ne-a asteptat chef Liviu Preda. Si cum nu vreau sa ma lungesc prea mult, va fac si voua un tur virtual al magazinului. Prin ochii mei si lentila aparatului de fotografiat.

selgros bistrita selgros bistrita selgros bistrita

selgros bistrita selgros bistrita selgros bistrita selgros bistrita selgros bistrita selgros bistrita

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply