Jurnal de vacanta

Un loc pentru sufletul meu

Particip la concursul aniversar al Kadiei, La multi ani!!!, iar ca si provocare trebuie sa scriu un articol despre un loc de suflet, un loc special…
Ne-am intalnit acu trei ani in luna martie. Era dimineata si un soare splendid si calduros ne urmarea de sus. A fost un moment feeric, insa briza usoara m-a adus cu picioarele pe pamant. Pe pamant portughez, in minunatul orasel Sines (pronuntie Sinș). Sines este orasul natal al lui Vasco da Gama, dom Vasco da Gama.  Nu stiam acest lucru, ci am aflat acolo, cand strabatand stradutele acelea inguste cu scopul de a ajunge la apa, la ocean, am dat peste statuia mareata a acestuia. Un moment foare emotionant care nu poate fi descris usor in cuvinte. Iar de acolo oceanul si-a desfacut imensitatea. Un spectacol fascinant. Nisip fin si apa albastra. Pescarusi prietenosi, dar si obraznici. Oameni relaxati si fara griji. Bere buna.
Da, el este. El este locul in care mi-ar placea sa am o casuta. O casuta cu vedere spre ocean. Si o mica gradina cu o masa si o umbrela. Da, acesta este locul pe care as vrea sa il vad dimineata cand as deschide ochii. Si cine stie, poate la pensionare voi reusi sa-mi iau o casa acolo…si nu mi-ar trebui nimic mai mult, pentru ca este locul pentru sufletul meu!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kadia
  mai 15, 2012 at 9:59 pm

  wow! ce frumos e! Multumesc mult!

 • Reply
  Micul
  mai 15, 2012 at 9:59 pm

  Corina, superb.Ma uit la pozele tale si vad locurile pe unde am umblat si noi.Concediul din Portugalia a fost unul din celoe mai faine ale noastre.
  Bafta la concurs si sa ai o zi faina.

 • Reply
  Corina Ureche
  mai 15, 2012 at 10:10 pm

  @Micul: Iti inteleg nostalgia..mi-e dor de acele locuri in fiecare zi 🙁

  @Kadia, eu multumesc :*

 • Reply
  catkitchen
  mai 17, 2012 at 9:42 am

  Superb locsor ptr suflet ai ales !!! 🙂

 • Reply
  Corina Ureche
  mai 17, 2012 at 9:45 am

  da, intradevar e superb. Recomand tuturor o mica vacanta in Portugalia, e o tara mereu surprinzatoare

 • Reply
  Liana10
  iulie 13, 2012 at 1:06 pm

  Doamne, iar m-a palit dorul de Portugalia…ehehe, eu am stat 3 luni, dar as fi ramas pt. totdeauna, ca tine, Corina :*

 • Leave a Reply