Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
gustari sarate

Biscuiti cu parmezan si branza de burduf

written by Corina noiembrie 24, 2017
Biscuiti cu parmezan si branza de burduf

Biscuiti cu parmezan si branza de burduf, perfecti pentru intins pe ei crema de branza, unt aromat sau de rontait simpli. Sunt suficient de aromati, asa ca merg excelent ca gustare. Oriunde, oricand. Noi ne-am batut pe ei, Petru are centura neagra la devorat gustari sarate, asa ca eu am ciugulit ce a mai ramas. Ma rog, asta e varianta pe care o cunoaste el. In realitate, pana sa ajunga acasa eu am mancat bine-mersi. Da no, lui sa nu-i spuneti!

Daca ii vreti si mai smecheri, inainte de a-i coace, ungeti-i cu ou batut si presarati diferite seminte. Susan alb ori negru, seminte de chimen, sare grunjoasa. Si daca vreti o smecherie si mai smechera, puteti sa adaugati in aluat tot felul de plante aromatice uscate. Variantele sunt nelimitate, asa ca faceti exact cum va place voua mai mult.

Biscuitii cu parmezan si branza de burduf se pastreaza foarte bine la frigider. Totusi, nu cred ca vor ramane prea multi. Sunt prea buni!

biscuiti cu parmezan si branza de burduf (1)

Ingrediente Biscuiti cu parmezan si branza de burduf

  • 200 g faina
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 50 g parmezan razuit
  • 50 g branza de burduf
  • 1 ou
  • sare si piper

Mod de preparare Biscuiti cu parmezan si branza de burduf

Pornim cuptorul la 180 de grade si punem hartie de copt intr-o tava.

Intr-un bol punem untul si oul si le mixam pana obtinem o spuma fina.

Adaugam branzeturile si mixam in continuare pana cand avem o compozitie omogena.

Adaugam faina, sare si piper. Recunosc ca eu gust aluatul, asa crud cum este, si abia apoi mai pun sare daca este cazul. Atat parmezanul cat si branza de burduf sunt destul de sarate, asa ca va recomand sa faceti la fel. Gustati si adaugati sare doar daca considerati ca ar mai merge.

Framantam aluatul bine pana cand faina este perfect inglobata.

Formam o minge din aluat, tragem folie alimentara peste el si il dam la rece minimum 1 ora.

Dupa acest timp, scoatem aluatul si il intindem in foaie subtire pe blatul de lucru pe care am presarat putina faina.

Cu un cutit sau o rola speciala de taiat, taiem biscuitii in ce forma dorim. Mie mi-au iesit patrato-dreptunghiulari. Daca ii vreti rotunzi, decupati-i cu un pahar.

Cu o furculita intepati fiecare biscuite in 1-2 locuri. Asezati biscuitii in tava pregatita si dati la cuptor pentru 12 minute sau pana cand se rumenesc usor. In functie de cuptorul vostru.

Odata copti, ii scoateti pe un gratar sa se raceasca si asta este tot!

  • Din cantitatile date mi-au iesit 35 de biscuiti, nici prea mari, nici prea mici. Numa buni!

biscuiti cu parmezan si branza de burduf (1) biscuiti cu parmezan si branza de burduf (1)

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
biscuiti cu parmezanretete biscuiti
2 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Tocanita de naut si legume – reteta de post
next post
Hummus cu ceapa caramelizata

You may also like

Pogacele cu aluat oparit

ianuarie 8, 2012

Pide cu sunca si cascaval

aprilie 11, 2014

Pachetele bolognese cu aluat dospit

ianuarie 19, 2016

Rondele de vinete cu rosii si mozzarella

august 9, 2012

Hamburger si cartofi copti

martie 12, 2014

Sandvis cu lipie si papara

iunie 11, 2015

Covrigei

ianuarie 12, 2013

Biscuiti cu parmezan, boia si bresaola

octombrie 7, 2016

Saratele cu chimen la presa

decembrie 14, 2017

Aperitive cu foietaj si branza camembert

ianuarie 4, 2017

2 comments

Dana ianuarie 22, 2019 - 12:18 pm

ca de obicei, arata bestial si cred ca sunt si foarte buni! spune-mi te rog cam ce grosime ar trebui sa aiba aluatul intins? asa cum se vede in poze sau mai cresc ei la cuptor? Multumesc frumos!

Reply
Corina ianuarie 22, 2019 - 12:30 pm

Ma bucur ca îți plac. Nu prea cresc la copt pentru ca nu au agent de creștere. Practic cât întinzi atâta ies, de aceea nu ii face foarte groși.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ