Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021
MancaruriMic dejun

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021
AperitiveMancaruri

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020
AperitiveDesertMancaruri

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020
CartofiMancaruri

Cartofi noi striviti

written by Corina Ureche august 1, 2012
Oare va puteti imagina ce buni pot fi cartofii astia storcositi?! Sunt sublimi si e pacat sa nu incercati reteta cat mai gasiti cartofi noi pe piata. Alegeti cartofi nu foarte mari, sau daca nu mai gasiti de dimensiuni mici puteti sa taiati in doua pe cei mai marisori.
Ingrediente
-cartofi noi (mai mici; calculati 2-3 cartofi de persoana)
-rozmarin proaspat
-ulei de masline
-sare
-piper proaspat rasnit
-usturoi
Cartofii se spala foarte foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Nu este nevoie sa ii curatati de coaja, doar sa ii spalati foarte bine. In sensul acesta puteti folosi un burete abraziv.
Bun.
Dupa ce acestia s-au fiert, se aseaza intr-o tava (in care se pune hartie de copt sau in lipsa acesteia se unge cu putin ulei) la o mica distanta intre ei si se strivesc cu furculita sau cu lama unui cutit.
Fiecare cartof se stropeste cu ulei, se presara sare si piper si se presara rozmarin proaspat tocat marunt. Mai puneti in tava si cativa catei de usturoi necuratati si dati tava la cuptor pana cand se rumenesc cartofii.
Se servesc calzi ca atare, cu salate, sosuri de iaurt sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
2 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Smoothie de zmeura si afine
next post
La placinte, inainte!

You may also like

Cartofi cu mustar la cuptor

martie 28, 2010

Cartofi cu boia si sunca (cartofi rantaliti)

noiembrie 1, 2009

Pui spaniol cu chorizo si cartofi

august 24, 2014

Cartofi cu crusta

aprilie 14, 2010

Salata picanta de cartofi

noiembrie 29, 2011

Salata orientala

februarie 12, 2010

Ciorba de cartofi cu afumatura

ianuarie 13, 2010

Cartofi pane

ianuarie 24, 2010

Cartofi cu pui si mozzarella la tigaie

august 13, 2012

Cartofi noi cu rozmarin la cuptor

mai 28, 2012

2 comments

Rosita Vargas august 7, 2012 - 7:20 pm

Me encantan las papas una excelente receta sabrosa,abrazos y abrazos.

Reply
Poliana august 7, 2012 - 7:20 pm

Wow…de aici le simt mirosul, tare bine arata, excelenta idee!

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (16) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (18) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (30) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (23) masline (13) mic dejun (14) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (23) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (12) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (96) rosii (29) salata (17) selgros (40) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (18) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ