Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021
AperitiveMancaruri

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020
AperitiveMancaruri

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020
MancaruriPui

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020

Vinete cu parmezan la cuptor

august 6, 2020

Shakshuka cu dovlecel

iulie 28, 2020
MancaruriporcRetete la slow cooker

Ciolan de porc la slow cooker

written by Corina septembrie 30, 2016
Ciolan de porc la slow cooker

Daca cumva aveti in bucatarie un slow cooker, inseamna ca nu mai aveti nevoie de nicio prezentare. Daca cumva nu aveti o astfel de masinarie, poate-poate reusesc sa va stranesc curiozitatea.

In slow cooker mancarea se gateste incet si foarte incet, la temperaturi reduse, astfel ca tot ce e mai bun in ingredientele folosite ramane acolo unde este. Ce inseamna asta? Pai inseamna ca ne bucuram cu adevarat de mancare super gustoasa, nutritiva si absolut delicioasa.

Eu am castigat un astfel de aparat la un concurs. Am primit premiul, l-am pus pe raft, l-am scos la un moment dat din cutie si am incercat sa fac o bucata de muschi de porc, n-am avut rabdare sa il fac asa … ca lumea, asa ca am pus aparatul la loc.

Dupa cateva luni, trebuia sa fac ciolanele astea, si i-am dat o noua sansa. De atunci nu l-am mai pus in cutie si il tin foarte aproape.

Si ca sa vorbim despre ciolane (afumate), vreau sa va zic ca asa bune nu am mancat in viata vietilor mele. Ce arome, ce deliciu, ce carne frageda si suculenta … s-a topit efectiv in gura. La exterior efectiv s-a caramelizat soricul, va dati seama?

Stiu, e greu sa va inchipuiti, iar mie mi-e greu sa redau in cuvinte cat a putut fi de bun. Dar daca cumva va ganditi sa achizitionati un astfel de aparat, sa nu stati prea mult pe ganduri, merita toti banii!

Va rog, nu aruncati cu rosii dupa mine pentru ca nu am mai multe poze. Nu am apucat sa fac si si ce am reusit sunt asa pe super fuga, ba cu telefonul, ba cu aparatul.

Va pup!

  • Aaaa, si daca aveti acasa slow cooker, nu ezitati sa imi spuneti ce gatiti bun in el. Va foarte multumesc de pe acum pentru asta!

ciolan de porc

Ciolan de porc la slow cooker – cum il pregatim

Asadar, se iau 2 ciolane, nu prea mari, nici prea mici, si se pun frumusel in vasul slow cooker-ului. Punem peste ciolane 2-3 crengute de cimbru, 2-3 crengute de rozmarin, cateva fire de patrunjel proaspat, 2 foi de dafin, 5 catei nazdravani de usturoi si aproximativ 200 ml apa.

Punem capacul peste vas si pornim masinaria pe temperatura high pentru 6 ore.

Dupa ce sunt gata, le scoateti pe un platou si sa le lasati sa se racoreasca putin. Aveti grija cum le scoateti, folositi 2 palete daca e necesar, pentru ca efectiv carnea se desprinde de pe os la cea mai mica atingere. Eu am ramas in mana cu osul ciolanului nr. 1, incercand sa ridic de el.

Langa carne puteti pregati un piure de cartofi, o varza calita, o salata. Musai pregatiti un borcan generos cu pasta de hrean, da?

Pe langa poze, mai gasiti jos si un filmulet, care sper din suflet sa mearga, filmulet pe care l-am facut imediat cum am scos ciolanul nr. 2. (Ca nr. 1, cum ziceam mai sus, era tot destrabalat orin vas).

ciolan de porc

https://corinaureche.ro/wp/wp-content/uploads/2016/09/20160810_190354.mp4

 

Ciolanul il puteti pregati si la cuptor. Dar nu uitati sa il fierbeti in prealabil macar 30 de minute.

Il puneti intr-o oala cu apa, foi de dafin, boabe de coriandru, crengute de cimbru, usturoi si ce arome mai doriti si il lasati sa fiarba molcom.

Apoi il dati la cuptor, la temperatura medie si il tot verificati pana cand este bine patruns.

Print Friendly, PDF & Email
porcretete porcslowcookervarza de bruxelles
5 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Green Sugar implineste 6 ani
next post
Biscuiti cu parmezan, boia si bresaola

You may also like

Tocanita de porc cu mazare in sos de...

martie 30, 2020

Fasole cu costita la slow cooker

octombrie 21, 2016

Tocana picanta de porc cu rosii

februarie 5, 2015

Rulada de porc cu sunca si cascaval

februarie 24, 2016

Costite glazurate (la slow cooker)

februarie 4, 2018

Frigarui de porc cu legume

martie 30, 2010

Piept de porc rulat gatit incet la slow...

octombrie 25, 2017

Escalop de porc cu ciuperci

ianuarie 20, 2012

Friptura de porc cu mustar si sos de...

august 23, 2012

Friptura de porc cu gutui si morcovi la...

ianuarie 18, 2017

5 comments

Diana B. septembrie 30, 2016 - 5:50 pm

Îmmmmm , cât de bine arată!

Reply
raluca decembrie 4, 2017 - 8:48 pm

sare nu se pune???

Reply
Corina decembrie 4, 2017 - 11:05 pm

Buna seara. Cum vorbim despre ciolane afumate, sarea ar fi fost in plus. Adaugati in cazul in care aveti un ciolan proaspat.

Reply
raluraluca decembrie 5, 2017 - 8:29 am

ciolan proaspat am, de aceea mi se parea ciudat sa nu pun sare. in cazul meu daca pun mai multa apa , iese o ciorbita dupa ce scot ciolanul si adaug nuste legume?

Reply
Corina decembrie 5, 2017 - 9:18 am

Atunci puneti sare linistita. Da, daca adaugati apa la final va iese o ciorba buna buna si foarte concentrata. Legumele puteti sa le adaugati de la bun inceput daca le puneti intregi sau cu 1,5 ore inainte de final daca sunt taiata cubulete.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (15) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (17) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (29) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (20) masline (13) mic dejun (13) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (22) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (95) rosii (29) salata (17) selgros (39) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) smantana (10) spanac (16) usturoi (18) zmeura (13)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ