Ingrediente
-carne de porc
-ardei rosii
-ardei verzi
-ceapa
-usturoi
-sare
-piper
-ienibahar
-boia
-ulei de masline
-bete pentru frigarui
Carnea de porc se taie cubulete. Intr-un bol de amesteca condimentele cu usturoiul pisat si uleiul de masline. Carnea se pune in compozitia rezultata si se lasa o ora la rece. Ardeii si ceapa se taie cubulete.
Pe batul de frigarui se infing carnea-ceapa-ardei-carne, in orice ordine se doreste si se pun pe grill (l-am folosit pe cel de aragaz).
Frigaruile se servesc cu salata.
Pofta buna!
4 comments
Ma crezi sau nu,abia ce am mancat niste aripioare cu sos la cuptor. Culmea e ca m-a luat pofta uitandu-ma la reteta ta 🙂
Andreea te cred 😀 si cred ca ncii o aripioara nu as refuza 🙂
Ce bine ti-au iesit! Si mie imi place mult ienibaharul la fripturi, da o aroma aparte.
Te pup, multumesc frumos pentru provocare!
arata superb!!
am vazut invitatia pt a arata ce am in geanta si am s-o onorez cand am putin timp liber. te pup :*