Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Altele

Green Sugar implineste 6 ani

written by Corina septembrie 26, 2016
Green Sugar implineste 6 ani – La muuuulti aaaani!

Nu stiu cum trece timpul asta asa de repede. Parca ieri anuntam ca Green Sugar implineste 5 ani, ii uram „La multi ani” si il urecheam cu drag.

Uite ca acum, ii spunem la multi ani din nou!

Adica Green Sugar a mai adaugat un fir la buchetel, adica un an in care sunt absolut convinsa ca a castigat increderea multor amatori de dulciuri, fara calorii. Si mai spunem un „Multi ani voiosi” si Laboratoarelor Remedia, la cei 25 de anisori impliniti in acest an!

Pentru mine ramane indulcitorul spre care ma indrept intotdeauna. Fie ca pregatesc ceva dulce la cuptor, un dulce fara coacere sau pur si simplu vreau sa imi indulcesc cafeaua de dimineata, Green Sugar mi-e mereu la indemana.

Va las mai jos si cateva retete de pe blogosor, in care am folosit Green Sugar:

  • negresa , cu ciocolata si bilute de branza. Cum sa va zic?! A fost dulcele perfect pentru aniversarea mea 🙂
  • grog, adica o bautura calda cu rom, de incalzit trupurile.
  • tavalita prin nuca a.k.a. betiva a.k.a. Danut a.k.a. Lamington. Un clasic al dulciurilor, nu-i asa?
  • compot cald, pentru seri tihnite.
  • mix de cioco calda, facut in casa.

Sper ca v-am convins sa il incercati. Si daca v-am convins, va invit sa participati la un concurs. Detalii mai jos.

green sugar

Pentru a participa la concursul aniversar Green Sugar si Laboratoarele Remedia, trebuie doar sa lasati un comentariu, aici pe blog, in care sa ne spuneti daca ati incercat produsele GS, in ce retete le-ati folosit sau daca nu ati incercat, de ce ati dori sa le testati si ce planuri dulci aveti cu ele. Nu uitati sa ne lasati o adresa de e-mail, pentru a va putea contacta in cazul in care castigati!

Premiul concursului:
  • 1 cutie ciocolata calda Green Sugar
  • 1 punga dropsuri inculcite natural
  • 1 cutie Green Sugar (25 stick)

Durata concursului: 26 sept – 30 sept 2016 (pana la ora 23:59).

Castigatorul il vom alege prin tragere la sorti si il vom anunta sambata, 1 octombrie 2016, aici pe blog, dar si pe pagina de facebook a Urecheatei.

  • un comentariu = o inscriere, nu se accepta inscrierile multiple ale aceleiasi persoane

LATER EDIT

Dragii mei, iata ca avem si un castigator: Baciu Paula.

Draga Paula, felicitari si speram din suflet sa iti placa Green Sugar!

Te rog sa ne trimiti un e-mail, pe adresa corina@corinaureche.ro, in care sa ne lasi datele tale de contact pentru livrarea premiului.

green sugar

Print Friendly, PDF & Email
green sugar
10 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Paine in ou cu afine, pentru mic dejun
next post
Ciolan de porc la slow cooker

You may also like

Biblioteca Bloggerului Roman

martie 4, 2014

Chef pentru o zi – Concurs pentru pasionatii...

aprilie 20, 2017

Chef pentru o zi 2018 – Concurs Selgros...

iunie 29, 2018

Summer Cooking – Last Session

iunie 26, 2015

OPTIMUM ThermoCook Pro – impresii

februarie 11, 2016

Toate drumurile duc la Roma (part II)-Despre inghetata

ianuarie 17, 2012

Ce citesc cand nu gatesc sau Biblioteca bloggerului...

ianuarie 13, 2014

Provocare curajoasa la morcovit

aprilie 27, 2013

Ce mancam cand nu gatim?

ianuarie 22, 2014

Cum a fost la „Bune maniere&Make-up de Lady”editia...

martie 14, 2014

10 comments

Adina Madarasan septembrie 26, 2016 - 3:59 pm

Nu l-am încercat! Dar dacă e premiat de Urecheata clar e de încercat!;)

Reply
emil septembrie 26, 2016 - 4:46 pm

Io as vrea sa-l incerc in Cola Zero. N-are ce sa fie rau.

Reply
Ramona B septembrie 26, 2016 - 6:46 pm

As fii curioasă sa il incerc in cafeaua de dimineata ☺

Reply
Adriana septembrie 26, 2016 - 7:24 pm

Nu l-am incercat inca. Suna tentant pentru indulcirea cafelei si pentru placinta cu dovleac pe care o fac foarte des toamna.

Reply
Andrada septembrie 26, 2016 - 8:13 pm

L-am incercat initial in varianta sticks, la ceaiuri si limonade. Apoi am cumparat varianta la 1kg, pt prajituri (negresa, pandispan cu fructe, crema de zahar ars..), si am folosit si gelifiantul pt o minunata dulceata de capsuni. Nu stiu exact ce am in plan pe viitor, dar am bucatarie noua, asa ca sigur o sa „prajituresc”. E genial GS si mi-am convins si parintii de el 🙂

Reply
Baciu Paula septembrie 27, 2016 - 11:36 am

Nu l-am incercat dar cred ca la cafea este excelnt! La multi ani, Green Sugar!

Reply
Flavia septembrie 27, 2016 - 2:38 pm

As incerca acest produs pe care mi l-ati recomandat avand incredere sa-i pregatesc cu el sotului meu un tort incercand sa-i mai aduc putin zambetul pe buze, zambet pe care din pacate si l-a pierdut de cand a fost diagnosticat cu diabet zaharat, fiind acum dependent de insulina. La multi ani Green Sugar, sper sa ne indulcesti si noua sufletele!

Reply
maria ene septembrie 29, 2016 - 5:55 pm

Nu l-am incercat inca.As fii curioasă sa il incerc in cafeaua

Reply
Madalina septembrie 30, 2016 - 10:20 am

Le-am incercat in toate retetele de dulciuri 🙂

Reply
Diana B. septembrie 30, 2016 - 11:42 am

Recunosc ca nu le-am incercat inca dar sunt foarte curioasa. planuri dulci sunt destule… ma gandesc la o prajitura ciocolatoasa sau la un strudel cu mere 🙂

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ