Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
MancaruriMic dejun

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

februarie 15, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021
AperitiveMancaruri

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020
AperitiveMancaruri

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020
MancaruriPui

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020

Vinete cu parmezan la cuptor

august 6, 2020

Shakshuka cu dovlecel

iulie 28, 2020
AperitiveMancaruri

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

written by Corina ianuarie 20, 2021
Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

Halloumi fries sau bastonase de halloumi pane. Branza halloumi este perfecta pentru a fo pregatita la gratar sau in baie de ulei (sau cuptor). Nu se imprastie in tigaie si isi pastreaza super fain tinuta.

Toamna trecuta am mancat halloumi fries pentru prima data la un restaurant din Cluj si mi-am propus sa incerc si eu acasa reteta. Se face totul atat de simplu si cel mai mult imi place ca nu se imprastie branza in ulei. Iubesc casul pane, insa faptul ca mereu se intinde branza ma descurajeaza de fiecare data cand ma gandesc sa fac.

Halloumi fries merg perfect in pachetul de la birou alaturi de sosuri sau diferite garnituri.

Halloumi fries - bastonase de halloumi pane

Ingrediente Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

  • 225g branza halloumi
  • 2 oua mici
  • un varf de cutit sare
  • 2 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit

VEZI MODUL DE PREPARARE IN FORMAT VIDEO MAI JOS

Mod de preparare

Spargem ouale intr-un castron, adaugam sare si le batem bine cu furculita.

Separat pregatim 2 farfurii: una cu faina, una cu pesmet.

Taiem branza bastonase de aproximativ un deget grosime (un deget mai subtirel, nu extrem de gros :D).

Punem uleiul intr-o tigaie sa se incinga.

Trecem bastonasele prin faina, apoi prin ouale batute, iar la final prin pesmet.

Prajim halloumi fries in uleiul incis pana bastonasele sunt rumene pe toate partile, apoi scoatem pe prosop de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Bastonasele sunt perfecte atat reci, cat si calde. Bineinteles, branza se va intinde frumos daca sunt calde-fierbinti.

Asezati langa ele sosurile preferate si garnitura care va place mai mult!

Pofta buna!Halloumi fries - bastonase de halloumi pane

Print Friendly, PDF & Email
halloumimancare la pachetretete simple si usoare
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Cod la cuptor in hartie de copt sau cod en papillote
next post
Paine fara gluten

You may also like

Pasta de ton cu ceapa rosie si piri...

martie 29, 2013

Pesto de legume coapte cu nuca

ianuarie 6, 2020

Ciuperci umplute cu verdeturi

februarie 29, 2012

Pate de pui facut in casa

februarie 17, 2014

O masa de vara, pe cinste. Cu lipii...

iulie 13, 2016

Chiftele cu oua de prepelita

martie 22, 2013

Dovlecel pane crocant

mai 4, 2020

Chiftele de peste cu malai

decembrie 28, 2012

Cornbread/Paine de malai

martie 15, 2012

Aperitive cu foietaj si branza camembert

ianuarie 4, 2017

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (15) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (17) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (29) dovlecel (17) dulceata (12) lamaie (14) mancare la pachet (20) masline (13) mic dejun (13) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (19) porc (13) prajitura (22) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (44) retete simple si usoare (94) rosii (29) salata (17) selgros (39) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) smantana (10) spanac (16) usturoi (18) zmeura (13)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SAVE & ACCEPT