Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
AperitiveMancaruri

Quiche cu telemea si verdeturi

mai 5, 2023

Dovlecei umpluti cu fasole si porumb

martie 31, 2023

Quesadilla cu spanac si feta

martie 8, 2023
Mancaruri

Sandvis cu hummus de sfecla rosie

ianuarie 12, 2023

Sos cu ciuperci pentru paste

noiembrie 9, 2022

Pui in sos de smantana cu mazare

octombrie 13, 2022
Aperitive

Oua umplute cu ciuperci

written by Corina Ureche ianuarie 16, 2012
Va prezint un aperitiv delicios care va fi foarte apreciat de iubitorii de ciuperci si oua umplute, care doresc sa incerce o varianta diferita fata de ouale umplute in stil clasic, cu pate sau carne.

Ingrediente

-8 oua
-300 g ciuperci champignon
-sare
-piper
-1 catel de usturoi
-maioneza (de casa)

Pentru inceput punem ouale la fiert, apoi pregatim ciupercile. Acestea se curata, se spala si se oparesc cateva minute in apa cu sare. Odata oparite se pun intr-o sita si se lasa la scurs. Este important sa stea cat mai mult la scurs, asa ne asiguram ca nu obtinem o umplutura prea lichida..
Punem ciupercile si usturoiul intr-un blender si pasam pana obtinem o pasta fina. Curatam ouale si le taiem in doua, iar galbenusurile le punem peste ciuperci si pasam din nou. In compozitie punem si 2-3 linguri de maioneza de casa, asa ca va spun cum o fac eu.
Pentru maioneza pun in vasul de la blender 2 oua (intregi), o lingurita de mustar, o lingura de zeama de lamaie si 400 ml de ulei, pornesc blenderul si in max 5 minute maioneza este gata.
Asadar, punem si maioneza si omogenizam umplutura; potrivim de sare si piper.
Pe un platou intindem un strat de maioneza, apoi umplem fiecare jumatate de albus cu umplutura pregatita mai sus si il asezam pe platou. Decoram dupa placul propriu si dam la frigider platoul pana la servire.
Maioneza mea este foarte galbena deoarece am folosit oua de casa. Daca doriti puteti sa puneti in maioneza iaurt sau smantana, iar umplutura o puteti pune cu ajutorul unui pos in diferite forme (daca aveti timp chiar va recomand, arata foarte bine).
Serviti rece pe post de aperitiv.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
ciuperciouaoua umplute
4 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Sandvisuri cu pesto, mozzarella si rosii
next post
Toate drumurile duc la Roma (part II)-Despre inghetata

You may also like

Chec sarat cu parmezan si patrunjel

martie 26, 2020

Rulouri de pui (cu sos de mustar si...

februarie 1, 2012

Oua vopsite cu coji de ceapa

aprilie 17, 2020

Chiftele de cartofi cu branza

ianuarie 7, 2010

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Sandvis la cuptor cu sunca si cascaval

ianuarie 7, 2013

Sandvis de student

mai 31, 2010

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Rulouri cu spanac si ceapa verde

martie 5, 2020

Telemea marinata in ulei de masline

mai 7, 2020

4 comments

greeneyes ianuarie 16, 2012 - 5:47 pm

cred ca sunt super-bune!!

Reply
Corina Ureche ianuarie 16, 2012 - 9:28 pm

Da greenm sunt foarte bune. Te pup

Reply
Dana Cristea ianuarie 17, 2012 - 7:38 am

te asteapta un premiu la mine pe blog, pupici :*

Reply
DiaMar-bucataria galbena ianuarie 17, 2012 - 1:03 pm

Imi plac,dar nu am facut cam demult,asa ca servesc de la tine.Pup!

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Promotion Image

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (34) ciuperci (25) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (26) nuca (23) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (20) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (16) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (48) retete simple si usoare (125) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ