Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
de postMancaruri

Pastai aite

written by Corina Ureche noiembrie 29, 2009
Pastai aite sau pastai scazute cu usturoi. Eu le stiu de la mama si de la bunica ca si pastai aite si imi aduc aminte cu drag ce frumos mirosea in bucatarie ori de cate ori mama le pregatea. Varianta mea este una usor dietetica, caci am renuntat la calitul legumelor.

Ingrediente

-pastai proaspete (4 maini pline)
-2 morcovi
-2 rosii
-1 ardei verde si 1 rosu
-4 catei de usturoi
-o ceapa mare
-sare
-piper
-boia

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeii se taie si ei fasii, insa nu foarte mici. Rosiile se taie cubulete, iar morcovii se taie rondele. Intr-o oala se pun ceapa, morcovii, rosiile, pastaile si 2 catei de usturoi taiati feliute subtiri. Se adauga condimente si apa cat sa treaca peste legume si se pune oala pe foc mic. Se fierbe mancarea pana cand pastaile sunt patrunse iar apa scade ramanand un sos usor vascos, apoi se adauga ceilalti  catei de usturoi pisati de aceasta data si patrunjel tocat.

Pastaile se servesc calde.

Pregatite in aceasta maniera constituie o ideala mancare de post, insa poate fi preparata si cu kaiser, de exemplu.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
fasole verdemorcovipastairosiiusturoi
3 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Cartofi acordeon
next post
Mini eclere

You may also like

Salsa verde cu rosii

august 20, 2013

Salata de quinoa cu legume

aprilie 20, 2019

Salata de cartofi cu leurda

aprilie 11, 2020

Salata de vinete cu ardei copti

noiembrie 16, 2018

Gogosi de post umplute cu dulceata

martie 18, 2021

Tocanita de cartofi cu mazare si morcovi

martie 12, 2019

Mancare de varza de Bruxelles si mazare

noiembrie 21, 2013

Salata calda de fasole boabe si varza murata

martie 14, 2012

Orez cu ciuperci si spanac

martie 9, 2020

Ardei umpluti cu hrisca reteta vegetariana

august 17, 2013

3 comments

Elena Toma decembrie 2, 2009 - 3:29 pm

Ce buna idee pentru o mancarica de post! Felicitari pentru ideea de a pune si o astfel de reteta!

Reply
Ina decembrie 2, 2009 - 3:54 pm

Merci Elena 😀

Reply
Angel With One Wing ianuarie 10, 2010 - 2:58 pm

super reteta! Chiar voi afce saptamana viitoare asa ceva!

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ