Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021
Mancaruriporc

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021
AperitiveMancaruri

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020
Mancaruri

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020

Vinete cu parmezan la cuptor

august 6, 2020
Mancaruri

Piept de porc rulat. Doua variante pentru caserola de serviciu

written by Corina august 30, 2019
Piept de porc rulat. Doua variante pentru caserola de serviciu

Pe cat este de apreciata de unii si dispretuita de altii, caserola de serviciu face parte din viata noastra, fie ca ne place sau nu. De ce spun dispretuita? Pentru ca multa lume se plange de lipsa timpului atunci cand vine vorba de a pregati ceva pentru a doua zi.

Ei bine, daca faceti parte din aceasta categorie, ati nimerit la marele fix aici! Vreau sa va arat cat de simplu si rapid poti incropi ceva gustos.  Bine, un drum tot este nevoie sa faceti pentru a va procura cele necesare.

Cele doua idei se invart in jurul pieptului de porc rulat pe care il gasiti gata copt sau il puteti face chiar voi acasa. Bineinteles ca in al doilea caz nu mai vorbim de simplu si rapid, lucrurile se complica. Si de ce sa ne complicam aceasta viata deja complicata?

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

  • Despre acest piept de porc am mai scris si in trecut, puteti sa cititi articolul AICI.

Cum alte introduceri nu isi mai au sensul, haideti sa vedem combinatiile la care m-am gandit eu.

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

Prima varianta de caserola are, pe langa celebrul piept de porc rulat, o garnitura de ciuperci cu cous cous. Si putina salata (care foarte rar lipseste din caserolele noastre). Ciupercile acestea se pregatesc atat de repede de nu va vine sa credeti.

Aveti nevoie de:

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceasca de cafea cu cous cous
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • sare si piper

Puneti la fiert o craticioara cu apa (300 ml).

Taiati ciupercile in 2 sau 4, in functie de dimensiunea lor.

Intr-o tigaie turnati putin ulei de masline si caliti ciupercile 2-3 minute la foc iute.

Adaugati cous cous-ul peste ciuperci. Adaugati putina sare si putin piper.

Turnati apa fierbinte (care trebuie sa treaca putin peste cous cous) si asezati un capac deasupra.

Lasati totul acoperit 5-7 minute.

Ridicati capacul, amestecati cu o lingura si adaugati patrunjel tocat marunt.

In caserola voastra draga asezati frumusel ciuperci, salata de care va place si piept de porc rulat. Cate felii doriti. 🙂

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

Cea de a doua varianta este un sandvis care ne-a uimit prin simplitatea lui. Chifla proaspata, felii de piept de porc si conopida in sos de mustar si parmezan.

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

Cum chifla si carnea le-am cumparat, haideti sa va spune cum am facut conopida respectiva.

Am folosit

  • 300 g conopida
  • 3 linguri iaurt cremos
  • 1 lingurita mustar
  • 40 g parmezan razuit
  • Cateva fire de marar proaspat tocate marunt

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

Conopida am spalat-o si am maruntit-o din cutit.

Intr-un bol am pus iaurtul, mustarul, parmezanul si mararul. Am amestecat si am adaugat conopida maruntita. Am amestecat din nou. Atat! Si da, conopida este cruda. Si este mi-nu-na-ta!

De aici totul a fost simplu. Am taiat chifla si am umplut-o cu sosul de conopia si felii de carne. In caserola, alaturi de sandvis am pus si o rosie carnoasa si dulce.

Piept de porc rulat în două variante pentru caserola de serviciu

Acestea sunt cele doua variante de caserole cu piept de porc rulat. Tare sper sa va placa si sa le incercati. Daca aveti si voi idei nastrusnice in legatura cu pieptul de porc rulat, nu ezitati sa imi dati de veste!

Pana data viitoare, spor in toate si pofta mare!

Print Friendly, PDF & Email
mancare la pachetporcretete simple si usoareselgros
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Clatite de dovlecel cu branza
next post
Pulpe de pui cu legume la cuptor

You may also like

Ce mancam duminica

martie 11, 2016

Pui cu mascarpone si capere

februarie 6, 2012

Mini eclere

decembrie 4, 2009

Spuma de capsuni

mai 28, 2013

5 idei de mancare la pachet

ianuarie 31, 2018

Rosii coapte cu mozzarella si parmezan

septembrie 12, 2019

Papanasi fierti fara gluten

februarie 26, 2016

Casuta din turta dulce

decembrie 19, 2011

Tiramisu cu capsuni – tiramisu fara ou

mai 3, 2020

Paine cu masline si usturoi

martie 20, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (16) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (18) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (30) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (22) masline (13) mic dejun (13) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (23) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (12) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (95) rosii (29) salata (17) selgros (40) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) spanac (16) usturoi (18) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ