Mai sunt doar cateva zile pana la sarbatorile pascale, iar eu m-am gandit sa va propun un aperitiv pentru masa pe care o veti pregati. Este un aperitiv care se prepara repede, dar este de un efect deosebit. Aromat si colorat, numai bun de pus pe un platou, ce ziceti? Chiar daca nu este cel mai traditional preparat pentru aceasta ocazie eu zic ca va arata super alaturi de drob si ale minunatii.
Cu aceasta reteta particip si la concursul organizat de Hochland si Teo, detalii aici.
Ingrediente
– un pachet de cascaval Hochland felii
-2 zucchini mici
-2 catei de usturoi
-3 linguri ulei de masline
-sare si piper
Mod de preparare:
1. Zucchini se spala si se feliaza subtire, apoi se presara pe deasupra sare si piper.
2. Feliile de cascaval se taie in doua.
3. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul de masline.
4. Se incinge tigaia grill si se aseaza feliutele de zucchini, iar pe deasupra se ung cu uleiul de masline amestecat cu usturoiul. Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte si se scot deoparte.
5. Se aseaza o felie de cascaval peste zucchini (sau incers) si se ruleaza, apoi se fixeaza cu o scobitoare.
Rulourile se servesc alaturi de paine prajita sau alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!
4 comments
Baftă la concurs! Paște fericit, Corina!
Sarbatori Pascale fericite , draga Corinus !!
Hristos a Inviat!
Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.
O idee perfecta pt. cand o sa avem invitati!