Nu stiu daca stiti, dar daca nu stiti va spun eu acum, in mai la Bucuresti a avult loc BurgerFest, iar faina de Mihaela a participat la competitie. Am urmarit-o atunci pe Miha facand chiflele acasa, apoi am vazut poze de la competitie si mi s-a pus asa o pofta de burgeri de numa.
Si de ce va spun toate asta? Pentru ca sambata trecuta, la ultima intalnire de cooking, organizata de Edge Academy si Chef Nicolae Craciun (despre intalnirile anterioare puteti citi aici si aici), exact asta am bucatarit: burgeri de la a la z. Nu va pot scrie si exprima bucuria pe care am avut-o cand am vazut meniul propus! Inca o data mi se confirma legea atractiei: burgeri am vrut, burgeri am visat, burgeri am pictat, burgeri am primit! (somebody up there loves me)
Asadar, sambata am pregatit:
– brioche bun, cheddar burger si russian dressing (chiflele m-au cucerit definitiv);
– moeulleux au chocolat noir (mwaai, cu o crusta de fistic si servit cu o spuma de smantana cu menta);
– pate au choux, creme patissiere (din care am asamblat lebede si choux-uri cu sosuri de fructe).
Bineinteles, ca de fiecare data. ne-am asezat cu toti la masa si ne-a bucurat de preparatele pregatite, iar colegii de la Wine Tasting ni s-au alaturat. De aceasta data am avut in pahare vin de la Liliac.
Si daca tot a fost o intalnire mai “dulce” ca celelalte, Ioana ne-a rasfatat cu macarons cum numa ea stie sa faca. Cu ciocolata, cu menta, cu zmeura. Lovely Ioana, multumiiiim!
Cum a fost ultima intalnire (da numa de data asta, da?) vreau sa le multumesc celor de la Edge Academy pentru organizare, dar si pentru oportunitatea oferita si lui Chef Nicolae pentru rabdare si toate sfaturile oferite. Acum abia astept sa vina editia din toamna!
Raman la ideea mea: oamenii carora le place sa gateasca sunt printre cei mai faini si merita sa ii ai aproape de tine.