Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Foietaj cu oua de prepelita si crema de branza

martie 28, 2022

Tarta sarata fara blat

ianuarie 17, 2022

Rulouri cu pesto si branzeturi

noiembrie 8, 2021
Mancaruri

Dovleac umplut cu ciuperci

octombrie 4, 2021

Idei de pranz la birou

octombrie 2, 2021

Dorada la cuptor

septembrie 18, 2021
MancaruriPaste

Paste cu ton si rosii pentru pauza de pranz

mai 28, 2021

Sardine file la cuptor

aprilie 26, 2021

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021
Mancaruri

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021
Mancaruri

Vita Stroganoff

written by Corina Ureche mai 24, 2011
Aveam aceasta reteta in plan inca de cand am gatit Pui Stroganoff, o reteta de care ne-am indragostit pe loc. Acum sunt in dubii deoarece nu stiu care imi place mai mult, cu pui sau cu vita :). Eu vi le recomand cu caldura pe amandoua, iar daca va hotarati sa le incercati nu veti regreta!
Pentru varianta cu carne de vita m-am inspirat de aici.
si am folosit:
400 g carne de vita (proaspata foc)
300 g ciuperci champignon
o ceapa maricica
2 catei de usutoi
1 pahar de vin rosu
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura de faina
2-3 linguri de smantana (puteti folosi mai mult daca doriti)
putin unt
sare si piper dupa gust
Prima data pregatim carnea, pe care o spalam bine si o taiem fasii. Apoi ciupercile (eu le curat), spalate bine, apoi taiate maruntel, sau bucati mai mari daca va place asa.
Intr-o tigaie topim untul si calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Adaugam ciupercile, le gatim scurt cateva minute apoi adaugam fasiile de carne. Fiind taiate fasii nu vor necesita un timp indelungat de preparare, asa ca dupa 2-3 minute adaugam vinul si sucul de lamaie, apoi lasam pe foc sa fiarba incet. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
Amestecam faina cu apa rece, reducem focul si adaugam amestecul in tigaie amestecand pana cand obtinem un sos ingrosat. Daca doriti sa obtineti mai mult sos adaugati apa in plus. Fierbesti cateva minute apoi adaugati smantana. Presarati patrunjel si puteti servi masa.
Noi am servit cu cus-cus.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Chec cu stafide
next post
Scoici umplute cu ciuperci si carne

You may also like

Reteta Lemon Syllabub

mai 30, 2012

Pesto de patrunjel cu nuci

mai 22, 2020

Pietele din Londra

aprilie 20, 2018

Negresa super ciocolatoasa

decembrie 22, 2013

Panna cotta cu ciocolata si peperoncino

noiembrie 28, 2012

Tarta cu zmeura si ciocolata

mai 4, 2022

Ciorba de salata verde (ca la noi la...

mai 27, 2014

Prajitura Kinder Bueno

decembrie 19, 2018

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Tarta cu ciocolata, lime si lapte condensat

ianuarie 14, 2016

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) branza (11) capsuni (17) cartofi (28) chiftele (18) ciocolata (33) ciuperci (23) desert (31) dovlecel (17) dulceata (14) lamaie (14) mancare la pachet (27) mascarpone (11) masline (13) mic dejun (14) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (22) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (19) patrunjel (11) porc (13) prajitura (24) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (30) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (14) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (44) retete simple si usoare (106) rosii (31) salata (17) selgros (51) selgros cauta pasiunea (15) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (19) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ