Despre

 

Salut! Sunt Corina, mi se mai spune si Urecheata, si iti urez bun venit in casa si bucataria mea!

Nu, nu am urechile mari, desi recunosc ca mi se intampla sa aud uneori si ce nu trebuie! Numele blogusorului se trage de la numele meu de familie, Ureche. 🙂
 
Povestea blogului meu incepe in toamna lui 2009. Locuiam intr-un camin studentesc in Cluj-Napoca si ajutata de mama prin telefon am inceput sa gatesc. Macaroane cu branza, papricas de pui si topala de ciuperci au fost printre primele incercari. In macaroane cu branza am tinut-o mult si bine. 🙂 Acuma no, sa recunoastem ca se fac si simplu, repede si sunt super-muper bune. 
Gatitul de nevoie s-a transformat rapid in gatit din curiozitate. Am descoperit ca exista si alte condimente in afara de sare, piper si boia. Si mi-am zis ca daca tot exista, hai sa le testez si sa vad ce iese! M-am lasat purtata in aventura asta si m-am trezit gatind din si cu pasiune. Si e asa de fain!
 
Pana azi am reusit sa strang cateva sute de retete pe blog. Unele mai simple, altele mai elaborate, unele frumos fotografiate si altele nu, ba chiar deloc. Aici gasiti evolutia mea, cu bune si rele.
 
Despre mine puteti citi aici, aici, aici si aici, dar ma puteti vedea si aici, ca invitata emotionata
in emisiunea “Bucataria lui Teo”.
 
 
despre
Print Friendly, PDF & Email