Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021

4 retete la Airfryer

aprilie 4, 2021

Paste scoici umplute cu ricotta si spanac

martie 11, 2021
MancaruriMic dejun

Waffles sarate cu bacon

februarie 23, 2021

Tocana de porc cu legume la slow cooker

ianuarie 29, 2021

Paine fara gluten

ianuarie 25, 2021
AperitiveMancaruri

Halloumi fries – bastonase de halloumi pane

ianuarie 20, 2021

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Tarta cu malai

octombrie 21, 2020
AperitiveDesertMancaruri

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Cartofi dulci umpluti

septembrie 17, 2020

Piept de pui cu cascaval si sos de rosii

august 26, 2020
Altele

Chef pentru o zi la Alba Iulia

written by Corina octombrie 1, 2017
Chef pentru o zi la Alba Iulia

Nu tare demult va invitam sa participati la unul dintre cele mai frumoase concursuri de gatit, „Chef pentru o zi”, organizat de Selgros Romania. Competitia a avut loc in toate orasele din Romania unde Selgros este prezent.

Premiul pus in joc? Sansa de a gati pentru opt invitati in bucataria unui restaurant, dar si un robot de bucatarie Kenwood.

Castigatoarea concursului in Alba Iulia este Andreea Negrea. Andreea este o persoana care nu poate sta departe de bucatarie si este bucatar sef intr-un restaurant local. S-a format ca bucatar in Italia, dar a decis sa se intoarca in tara pentru a fi aproape de familie.

 

Andreea iubeste natura si calatoriile. Este o persoana sensibila, perfectionista si ambitioasa, dupa cum chiar ea spune. Eu as mai adauga ca este un om foarte pasionat de ceea ce face. Am vazut asta din felul cum lucreaza, dar si din cum vorbeste despre mancare.

Printre mancarurile ei preferate se numara pastele si ciorbele in fel si chip. Insa este ceva ce nu poate uita: gustul mancarurilor pregatite de bunica ei.

Pentru concursul Chef pentru o zi, Andreea a inscris o reteta de muschiulet de porc cu branzeturi fine si ciuperci de padure. Am intrebat-o ce a simtit in momentul in care a aflat ca a castigat concursul. Mi-a marturisit ca a primit vestea cu o bucurie maxima, dar si ca a capatat mai multa incredere in ea.

Si acum ca am prezentat-o putin pe castigatoarea noastra, haideti sa vedem ce a insemnat experienta „Chef pentru o zi” la Alba Iulia.

Evenimentul a avut loc la restaurantul frumoasei Vila Preciosa, chiar in inima orasului. Va multumim pentru gazduirea calda!

Dupa aprovizionarea cu produse proaspete de la Selgros, am intrat cu emotie in bucatarie alaturi de Andreea. Domnul bucatar sef Mircea Jurj ne-a primit cu bratele deschise la propriu. S-a bucurat alaturi de noi, am ras, am vorbit despre arome, gusturi si despre meniul propus. Intreaga echipa din bucatarie ne-a primit cu zambetul pe buze, iar ziua se anunta a fi minunata! Cu asa primire frumoasa am uitat de emotii si eu, dar si Andreea.

Andreea s-a apucat de treaba, eu am asistat-o, mai mult cu aparatul de fotografiat, si nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul. Invitatii urmau sa apara asa ca ne-am pregatit sa ii intampinam.

Alaturi de cei opt invitati ai Andreei, ne-am bucurat de prezenta Antonetei Gales, director de comunicare si dezvoltare organizationala in cadrul Selgros Romania, dar si a lui Ovidiu Talpos, director Selgros Alba Iulia.

A fost o seara ca intre prieteni, presarata cu preparate culinare delicioase, acompaniate de vinuri fine. Dar a trecut repede, deoarece, nu-i asa, tot ce-i frumos se termina repede. Asta inseamna ca o reintalnire este obligatorie!

Sunteti curiosi ce bunataturi ne-au facut seara mai apetisanta? Va arat mai jos!

Meniul “Chef pentru o zi” la Alba Iulia

Supa crema de cartofi violet cu infuzie de praz si bacon. Un deliciu colorat, cu o textura fina si delicata.

Ciulama de pui reinterpretata servita cu mamaliguta.

Tagliatelle de clatite cu sos de mere, zmeura si branza dulce.

 

Dupa acest rasfat colorat, castigatoarea noastra a primit si cea de-a doua parte a premiului, un robot de bucatarie Kenwood. Draga Andreea, sa il folosesti cu drag si sanatate! Iar noi sa ne revedem cu bine si sanatosi!

 

Print Friendly, PDF & Email
chef pentru o zicocncurs Selgrosselgros alba iulia
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
S-a deschis Selgros Bistrita
next post
Ficatei de pui cu ceapa

You may also like

Cugetari si intelepciuni dupa prima intalnire a cursului...

iunie 9, 2015

Green Sugar implineste 6 ani

septembrie 26, 2016

Ce citesc cand nu gatesc sau Biblioteca bloggerului...

ianuarie 13, 2014

S-a deschis Selgros Bistrita

octombrie 1, 2017

Chef pentru o zi 2018 – Concurs Selgros...

iunie 29, 2018

Noile cereale fara zahar de la Green Sugar

martie 3, 2017

OPTIMUM ThermoCook Pro – impresii

februarie 11, 2016

Optimum 9200A de la Froothie – cel mai...

ianuarie 10, 2017

Summer cooking – partea a II-a

iunie 16, 2015

Vizita la Selgros Alba Iulia

august 28, 2017

Leave a Comment Cancel Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!

Promotion Image




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi

Cauta si aici

aluat (15) aperitive (10) biscuiti (12) branza (11) capsuni (16) cartofi (27) cascaval (10) chiftele (18) ciocolata (30) ciuperci (22) desert (30) dovlecel (17) dulceata (13) lamaie (14) mancare la pachet (23) masline (13) mic dejun (14) morcovi (25) mozzarella (11) nuca (21) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (18) porc (13) prajitura (23) pui (18) retete cu pui (18) retete italienesti (14) retete la cuptor (26) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (12) retete pui (14) retete simple (11) retete simple si rapide (43) retete simple si usoare (96) rosii (29) salata (17) selgros (40) selgros cauta pasiunea (14) sfaturi utile (14) spanac (17) usturoi (18) zmeura (14)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ