Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Peste

Stiuca la cuptor

written by Corina Ureche decembrie 14, 2012
N-am gatit niciodata stiuca, ba mai mult nici nu am mancat pana acum. Dar uite ca m-am trezit cu doua bucati de animale in casa, de la bunul prieten Ovidiu, care dupa o vacanta pescuitoare in Delta s-a ales cu minunatul peste. Si apuca-te pe cautat retete! Mi-a atras atentia stiuca asta imbatata, sa-i zicem, iar pana la urma modalitatea de a pregati pestele a fost una excelenta, mesenii declarandu-se incantati.Stiuca e un peste ca nicialtul si aici ma refer la consistenta lui, iar cei care au consumat stiu la ce ma refer. Mi se pare ca este cel mai satios peste pe care l-am mancat, sau cel putin in ceea ce ma priveste, de fiecare data cand mananc peste mi-e foame si mai trebuie sa mananc ceva. Cu stiuca nu s-a intamplat la fel. Este mult mai consistent, iar berea i-a dat o aroma deosebita, usor amaruie, dar si dulceaga
Ingrediente
–          2 stiuci ( mai micute)
–          300 ml bere neagra
–          2 cepe rosii
–          Sare si piper
–          Putin ulei de masline
Stiucile cu curata foarte bine si se spala, apoi se taie in bucati de cca 2-3 cm grosime, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se taie julien si se pune intr-o tava termorezistenta, se aseaza bucatile de peste peste ceapa si se toarna berea printre bucati. Tava se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, pana cand lichidul se evapora si ramane un sos mai consistent, iar pestele se rumeneste usor pe deasupra.
Pestele se serveste cu sos sau mujdei de usturoi alaturi de salate sau garnitura preferata. Noi ne-am destrabalat alaturi de cartofi nature si conopida cu brocolli la cuptor.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
5 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Cadouri mediteraneene Robadunas & Olympos
next post
Chiftele de peste cu malai

You may also like

Sardine file la cuptor

aprilie 26, 2021

Cod la cuptor in hartie de copt sau...

decembrie 30, 2020

Dorada la cuptor

septembrie 18, 2021

Merluciu condimentat la cuptor

martie 8, 2010

Curry de creveti si lapte de cocos

iunie 24, 2020

Creveti pane cu usturoi si boia afumata

noiembrie 27, 2019

File de cod la cuptor cu legume

aprilie 1, 2019

Baghete umplute cu ton si bacon

septembrie 29, 2022

Creveti cu usturoi si vin

februarie 20, 2019

Idei pentru pranz sau cina. 8 combinatii delicioase

august 8, 2016

5 comments

Rita Oarga decembrie 18, 2012 - 5:21 pm

Eu am mancat stiuca prinsa de mine, dar l-am preparat doar la tigaie. Pacat ca n-am avut reteta ta la indemana!
Corina draga, te poftesc in casuta mea sa-ti ridici premiul The Versatile Blogger pe care ti-l inmanez virtual cu tot dragul. Te pup si sa ai o saptamana frumoasa!

Reply
Simona decembrie 18, 2012 - 5:21 pm

Trebuie incercata reteta neaparat!!

Reply
Paula Gafitescu decembrie 18, 2012 - 5:21 pm

Eu n-am mancat stiuca…nu stiu cum este, dar arata tare bine, si reteta gatita suna foarte delicios. Mai ai, ca vin la tine la masa? 🙂

Reply
Timea decembrie 18, 2012 - 5:21 pm

Ce bine arata!

Reply
Corina Ureche decembrie 18, 2012 - 5:53 pm

Paula, nu mai este…dar mai facem 🙂

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ