Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Aperitive

Bilute condimentate cu branza

written by Corina Ureche ianuarie 5, 2012
Un aperitiv pe care cu siguranta il cunoasteti, eu insami l-am pregatit de cateva ori, insa tot pe graba si fara sa apuc sa fac poze. Am pregatit bilutele pentru revelion, si desi eram in intarziere cu totul, mi-am lasat o clipa de ragaz sa le pozez si sa vi le arat.
Mingiutele astea colorate sunt de real efect pe orice masa festiva, credeti-ma!

Ingrediente
-branza de burduf
-ceapa rosie
-boia iute/dulce
-susan alb si negru
-mac
-orice alt condiment prin care doriti sa tavaliti bilutele. Mai puteti folosi verdeturi tocate marunt, sunt si de efect si ofera mai multa aroma.
Tocam ceapa si o amestecam cu branza de burduf, apoi facem bilute pe care le tavalim prin condimete. Le asezam pe platou si le dam la rece, iar inainte de servire infingem in fiecare biluta cate o scobitoare, pentru a fi mai usor de servit.

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
5 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Varza de Bruxelles gratinata
next post
Crema de branza gorgonzola cu nuca

You may also like

Chiftele de ciuperci

mai 20, 2010

Pogacele cu aluat oparit

ianuarie 8, 2012

Branza marinata

ianuarie 24, 2012

Dakos

decembrie 11, 2012

Prajitura aperitiv

ianuarie 9, 2010

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023

Baghete umplute cu ton si bacon

septembrie 29, 2022

Pasta de ton cu ceapa rosie si piri...

martie 29, 2013

Burger de vita pregatit in casa

noiembrie 25, 2019

Crema de branza gorgonzola cu nuca

ianuarie 6, 2012

5 comments

DiaMar-bucataria galbena ianuarie 5, 2012 - 7:26 pm

Arata foarte bine.
"La multi ani"!

Reply
Miha ianuarie 5, 2012 - 8:45 pm

Ce frumoase sunt!

La multi ani si un an bun!

Reply
Corina Ureche ianuarie 6, 2012 - 11:23 am

La multi ani si voua!

Reply
ceausescu ianuarie 22, 2012 - 9:39 am

eu am folosit crema de branza mai cremoasa, branza feta si ceapa si le am tavalit prin verdeata, mac, seminte de susan, seminte de in, boia dulce si nuca macinata. au fost foarte apreciate la masa de Sf. Ioan.

Reply
Corina Ureche ianuarie 22, 2012 - 9:40 am

voi prelua si eu ideea pentru data viitoare. Naoi suntem mari mancatori de branza de burduf, de aceea am ales-o pe ea 🙂

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ