Ingrediente
-400 grame sunca
-400 grame cas
-6 linguri de smantana
-6 oua -1 ardei rosu
-1 ardei verde
-1 conserva porumb (optional)
-1 conserva ciuperci (sau ciuperci proaspete)
-1 ceapa verde
-1 praf de copt
-4 linguri de smantana
Se taie cubulete casul, sunca, ardeii, ceapa si se amesteca cu restul ingredientelor. Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu. Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava, apoi se portioneaza.
Se serveste pe post de aperitiv.
Pofta buna!
3 comments
Ce de bunatati!!!
Nu te supara ai vre-o cofetarie, restaurant?
Faci atatea bunatati, cand ai tmp sa le consumati?
🙂 Daniela nu am nici cofetarie nici restaurant, desi recunosc ca mi-ar place sa am un restaurant micut 🙂
am postat asa mai multe deoarece am fost intr-o vacanta…prelungita si nu am mai avut timp sa intru sa postez si acum am recuperat
…sau omleta pizza…am pregatit-o si eu…tare buna si rapida…