Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Aperitive

Muffins cu hribi si parmesan

written by Corina Ureche februarie 13, 2013
Muffins cu hribi si parmezan sau ce bine ar fi daca blogul mi-ar permite sa va transmit putin din aroma si gustul preparatelor mesterite! Acest lucru nu este posibil, deci trebuie sa ma credeti pe cuvant ca asa ceva nu ati mai gustat!
 Reteta am facut-o asa, in 2 timpi si 3 miscari, cu ingrediente avute in frigider si de care voiam musai musai sa scap cat mai rapid. Expira parmezanul, adica. Nici prin gand mi-a trecut ca o sa iasa asemenea deliciosenie, uneori ma mir si eu ce poate sa-mi iasa din maini. As vrea sa fiu mai modesta, dar de data asta nu pot!
Puteti servi aceste muffins ca aperitive calde sau reci sau le puteti lua ca gustari la serviciu.
 

Ingrediente Muffins cu hribi si parmezan (pt 12 bucati)

-100 g hribi (congelati am avut eu)
-60 g parmezan proaspat razuit+10-20 g pt pus pe deasupra
-120 g faina
-2 oua
-2 linguri smantana
-un catel de usturoi pisat
– un varf de cutit praf de copt
-sare si piper dupa gust
-2 fire de patrunjel proaspat tocat
1. Ciupercile se taie marunt.
2. Intr-un vas se amesteca ciupercile, parmezanul, ouale si smantana, usturoiul, patrunjelul si sare si piper.
3. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste ingredientele de mai sus.
4. Se amesteca compozitia.
5. Se pun hartiute in tava de muffins (putati coace si fara hartiute).
6. Se distribuie compozitie in mod egal in fiecare hartiuta si se presara deasupra parmezan ras.
7. Se ta tava la cuptor (preincalzit musai!) pentru 25 de minute la 180 de grade.
 Serviti minunatiile calde sau reci.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
briose aperitivciupercihribimuffinsparmezan
8 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Chicken Tikka Masala
next post
Somon la gratar

You may also like

Sandvis cu lipie si papara

iunie 11, 2015

Chiftele de peste in sos de usturoi la...

ianuarie 27, 2013

Baghete umplute cu ton si bacon

septembrie 29, 2022

Rulouri de cascaval cu zucchini

mai 2, 2013

Ciuperci umplute cu verdeturi

februarie 29, 2012

Prajitura aperitiv

ianuarie 9, 2010

Chiftele de ton la cuptor

noiembrie 4, 2020

Chiftele de pui la cuptor

septembrie 17, 2019

Saratele cu chimen la presa

decembrie 14, 2017

Piept de pui in fulgi de porumb

iunie 20, 2012

8 comments

Dohotariu-Avram Alina februarie 13, 2013 - 6:24 pm

Eu te cred pe cuvant.

Reply
Rita Oarga februarie 13, 2013 - 6:24 pm

Cat de bine arata! Pe mine m-ai convins. Aproape ca le simt gustul. Maine cumpar ciuperci si inainte la muffins! Pupici!

Reply
Carmen Tobias februarie 14, 2013 - 4:57 pm

Ah ce pofta mi-e de hribi, iar in combinatie cu parmezan… hmmm <3 De vis! Musai sa incerc si eu!

Reply
Paula Gafitescu februarie 14, 2013 - 4:57 pm

Ce bine arata!! Imi plac aperitivele rapide si gustoase 🙂 Pupici

Reply
TeoBucatar februarie 14, 2013 - 4:57 pm

Sectiunea aia spune totul:)

Reply
vdaiana mai 6, 2013 - 12:32 pm

Supeeeeer! Am facut azi o tava din care mai sint doua bucati! 😀

Reply
Andreea august 7, 2018 - 3:15 pm

Hribii au fost fierti in prealabil? Ca am in congelator si fierti si cruzi, si nu ma pot decide de care sa folosesc :))

Reply
Corina august 7, 2018 - 7:42 pm

Da, da, hribii au fost fierti inainte.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ