
Ingrediente
-un piept de pui
-200 grame ciuperci champignon (mai micute)
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-2 linguri sos de rosii
-supa de pui
-sare
-piper
-boia
-ulei
Pieptul de pui il portionam (ca si pentru schnitzel) si in condimentam cu sare, piper si boia. Ciupercile se spala bine si se oparesc cateva minute in apa clocotita. Carnea o prajim in putin ulei incins pe ambele parti, o scoatem si o tinem la cald. In uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii.
Stingem ceapa si usturoiul cu supa de pui (cca 200 ml) si adaugam sosul de rosii. Amestecam si asezam in tigaie carnea de pui apoi ciupercile,completam cu supa de pui daca este nevoie si lasam sa fiarba pana cand scade sosul (cca 20 de minute). Se serveste fierbinte alaturi de cartofi sau orez.
Noi am servit alaturi de cartofi natur.
Pofta buna!
6 comments
mmm que rico!!!
Buonissima questa ricetta…completa!!
Corina te asteapta un premiu la min epe blog, te pup .
iti multumesc pt idee, ramasesem fara inspiratie!:D te pup!:D
vai, arata bestial!
chiar arata foarte bine. Mi-ai salvat seara.