-salata verde
-porumb fiert
-piept de pui
-masline negre
-sare
-piper
Pentru dressing
-2 catei de usturoi
-3-4 fire de marar tocat marunt
-1 lingura ulei de masline
-2 lingurite zeama de lamaie
-2-3 linguri smantana
-sare
-piper
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu restul de ingrediente.
Pipetul de pui se condimenteaza si se pregateste pe grill. Salata verde se spala bine si se rupe intr-un bol. Se adauga porumbul si condimentele si se amesteca. Pieptul de pui se taie fasii si se adauga peste salata si porumb. Se orneaza cu masline si se serveste cu sos de usturoi si marar.
Pofta buna!
3 comments
mmmmmmmmm..che buona!!
foarte buna, dar fara porumb pentru mine! sunt la slabit!
Grazie Federica!!
Miha o patartica de ciocolata nu ucide pe nimeni, o tableta intreaga face ravagii….adica,putin porumb poti sa pui 😀