Daca pachetelele cu pui si cascaval s-au nascut din intamplare perinitele cu usturoi si patrunjel s-au nascut…din observatie :). Cum stateam si impachetam pachetele am zarit in paharul cu patrunjel niste frunze care nu mai aratau foarte proaspate. Le-am luat repede, le-am tocat, am feliat usturoi, am amestecat bine cu o jumatate de lingurita de ulei de masline, sare, piper si boia si am pus pe carne. Cam asta e geneza lor!
Perinite de pui, usturoi si patrunjel
previous post
9 comments
Hi Ina,
eu le cunsosc de cam 30 de Ani si Gustul este minunat.
Italienii le zic "Involtini di pollo"
Foarte appetisant aratä. Compliment
Multe Salutäri Jacob
gustul este minunat intradevar. Merci de vizita Jacob si de aprecieri
Nu pot spune decat ca arata tare bine,de gust nu ma indoiesc cu toate ca nu il stiu.
Felicitari,Ina!
Multumesc Maria.daca iti place usturoiul…o sa iti placa perinitele cu siguranta 🙂
ce bine arata!super!felicitari!
Mor de foame si uite ce pui tu aici… sa mor de tot :))
Just me multumesc mult, esti draguta!
Camy draga, apoi data viitoare cand fac te invit cu mare drag, doar esti la un cartier distanta,nu? :))
si reteta unde este?
Insusi titlul spune care e reteta lor: pui umplut cu patrunjel tocat si usturoi. am scris si in text. tot acolo am adus aminte de pachetelele cu cascaval…acolo e reteta. sunt doua retete publicate in aceeasi zi