Ingrediente
1 kg ficatei de pui
4 catei de usturoi
2 cepe
supa de pui/legume
rozmarin
sare
piper
boia
ulei
Ficateii se spala bine (sau se pot tine si in lapte pentru a fi mai fragezi). Tocam ceapa marunt marunt si o calim in putin ulei.
Intr-un vas termorezistent punem ceapa calita si deasupra aranjam ficateii. Presaram sare, piper si boia si taiem usturoiul feliute peste ficatei. Presaram rozmarin (nu foarte mult) si adaugam supa (o cana -doua, nu e nevoie sa treaca peste carne). Punem vasul al cuptor pana cand ficateii sunt copti bine.
Noi am servit cu mamaliga, se poate servi, insa, si cu orez, cartofi sau cu orice altceva …fiecare dupa preferinte.
Pofta buna!
3 comments
si mie imi plac mult ficatei,cred ca e tare gustoasa reteta
Arata super, sunt convinsa ca au fost si buni 🙂 O sa incerc si eu. O zi frumoasa in continuare!
Ghici ce avem azi la cina? 😀