Ingrediente
-300 grame cous-cous
-1 piept de pui
-2 morcovi
-un pumn de leustean tocat
-sare-piper
-maioneza
-3-4 linguri de iaurt
-2 lingurite unt
Fierbem pastele conform instructiunilor, dupa ce le fierbem le clatim sa fie curate.
Carnea de pui o taiem bucati mici si o prajim in unt.
Morcovii se fierb si ei.
Amestecam cous-cous-ul cu pieptul de pui, cu morcovii taiati cubulete si cu maioneza indoita cu iaurt. Adaugam leusteanul si potrivim de sare si piper.
Pofta buna!
8 comments
Pana acum am folosit cous-cous in loc de paste sau orez si e foarte foarte bun. Buna ideea ta de salata.
Super prezentarea.
Ce fain ai aranjat in farfurie! Seamana cu un arici :p
Angel, cu un arici sau un copac mi s-a mai spus. Merci de vizita!
Daniela, draguta ca intotdeauna. Pupici!
Laura, idea de salata mi-a venit din nevoia de diversitate. si chiar a iesit foarte buna!
mmm.. che buona!
Grazie Federica!
Hi Ina,
ai combinat aicia super. Morcovi si Leustean dau o Aroma super. Mai ales dupä ce ai präjit si Puiul in Unt.
Nu intelege ca si o Criticä ,numai de Idee.
Eu cind fac mincare cu Morcov si Pui , cälesc si un pic de Ceapä rasä . Ceapa cälitä cu Morcov impreunä face de la Gust Puiiul de prisos.
Minunat ai prezentat. Compliment
Multe Salutäri Jacob
Jacob multumesc de vizita si de sfat. Voi incerca si asa!