Ingrediente (pt 2 persoane)
-160g paste (spaghete integrale am avut eu)
-1conserva de ton in ulei (maruntit sau bucati)
-1 ceapa
-2 rosii oparite si decojite
-zeama de la 1/2 lamaie
-ulei de masline
-sare
-piper
-2-3 fire de patrunjel proaspat
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei, cand devine sticloasa se adauga tonul (scurs de ulei), rosiile oparite taiate cubulete. Adaugam o cana de apa (cca 200 ml), zeama de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper. Putem sa adaugam aici si putin usturoi granulat, sau chiar un catel de usturoi pisat. Se lasa sa fiarba pana cand sosul scade si este legat frumos, apoi se adauga patrunjelul tocat marunt..Cand sosul este gata se adauga pastele si se amesteca minunea.
Pastele se servesc calde, daca doriti cu putina branza razuita pe deasupra.
Pofta buna!
previous post
7 comments
Eu fac des paste cu ton, sunt delicioase 😉
J'aime toutes les recettes de pâtes.
A bientôt.
Hallo Ina,
feinä Mincärica. Usoarä si Gustoasä.Pe Gustukl meu.
Ai prezentato tare fein. Compliment
Multe salutäri jacob
Arata foarte bine!De ce zici ca nu sant asa de sanatoase ca ale mele, eu cred ca nu ai dreptate.In fine are ton dar eu nu stiu ce este.
A-mi place prezentare-a e super.
Pe curand.
Daniela merci mult, totusi tu le faci cu soia, ma gandesc ca e mai sanatos decat cu carne. Tonul este un peste. bun pestele asta! 🙂
Hallo Jacob, merci mult de tot de compliment.
salutari!
Corina, imi place foarte mult blogul tau! ai niste retete super!
Se poate sa facem un schimb de linkuri?
Adresa mea http://bucatariaportocalie.blogspot.com/
Mersi muult!
Flori
Multumesc Flori, te mai astept!
Se poate e si adaugat deja 🙂