Chiar daca aceasta combinatie intre cartofi si carne nu este cea mai fericita, eu zic ca merita pacatuit din cand in cand; atata timp cat totul se consuma cu moderatie nu avem probleme de nici un fel, nu?
Ingrediente
-un piept de pui ( mic)
-4-5 cartofi
-4-5 felii/bilute de mozzarella
-busuioc uscat
-sare si piper dupa gust
-boia
-putin ulei de prajit (eu folosesc de samburi de struguri sau palmier)
Cartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie cubulete. Pieptul de pui se taie si el cuburi mici, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se prajesc in ulei pana se rumenesc. Nu folositi mult ulei, cand zic putin, ma refer la o lingura maximum doua linguri de ulei. Cand acesta incepe sa se rumeneasca, se adauga cartofii si se prajesc si ei usor alaturi de carne. Acestia nu trebuie sa fie crocanti, ci doar sa prinda o usoara crusta. Adaugati si busuioc si mai condimentati daca este nevoie, puneti deasupra mozzarella si acoperiti tigaia cu un capac pana cand branza se topeste. Puteti chiar sa stingeti focul sau sa il reduceti la minimum.
Serviti cald alaturi de o salata de legume!
Pofta buna!
3 comments
Arata delicios, eu as pacatui in fiecare zi asa 🙂 Daca e consumat cu masura nu strica, mai punem o salata alaturi si ne-am luat si portia de legume 😉 Pup
te pup, Poliana :*
Bun bun..ca tot vine iarna si au nevoie ursii (eu am porecla Ursul) de provizii pt hiberbare:))