Ingrediente
– 6-7 lamai
– 3-4 lingurite de zahar alb/brun
Lamaile se spala foarte bine (eu le pulverizez cu putin otet, care actioneaza ca dezinfectant) si se dau pe razatoare (nu si pasrtea alba, doar coaja).
Se adauga zahar (cantitate dupa preferinta, sau puteti sa nu adaugati deloc),se stoarce o jumatate de lamaie si se omogenizeaza.
Se pune in recipient de sticla si se pastreaza la frigider. E numai buna cand nu vreti sa pierdeti vremea stand si razuind o lingurita de coaja de lamaie.
8 comments
Buna. Cam cat timp poti sa tii in frigi amestecul?
Bianca sta si cateva luni bune. Mama inca mai are un borcan de la Craciun si e in stare excelenta
o idee super
Si mie imi place sa tin coaja de lamaie la frigider. Cand vrei sa faci ceva bun imediat o poti folosi. Te pup!
Mie mia durat cam doua luni, dupa care a prins putin mucigai!
Dar sastii ca nu-mi lipseste din frigider!
In schimb are o aroma mai puternica!
Imi place nol diseño care la-i dat la blog!
Flori te pup!!
Daniela merci, am vrut o schimbare…imi place ce a iesit 😛
draga Ina, ma bucur tare ca ai pus ideea asta pe blog! mama a avut mereu asa ceva in frigider, fie cu coaja de lamaie, fie de portocala. compozitia asta merge de minune la placinta de branza, de exemplu.
Zazuza, merci frumos de vizita!! De la mama am invatat si eu micul truc cu lamaia 😛