Ingrediente
-300 grame piept de pui
-200 grame smantana
-100 ml de vin alb
-2 linguri de mustar clasic
-2 lingurite de boabe de mustar
-200 ml supa de pui
-o ceapa
-sare
-piper
-patrunjel
-2 lingurite pline de unt
-1 lingura ulei
Am incins o tigaie in care am pus untul si uleiul. Ceapa tocata marunt marunt am calit-o cateva minute pana a devenit sticloasa. Pipetul de pui l-am taiat cubulete, l-am adaugat la ceapa si l-am lasat sa se prajeasca cca 5 minute. Am adugat vinul si am lasat totul sa dea 2-3 clocote dupa care am adaugat mustarul clasic si boabe, smantana si supa de pui. Sosul se ingroasa relativ repede, asa ca in vreo 10-15 minute am adaugat sare si piper dupa gust si patrunjel tocat. Am servit fierbinte langa orez.
Pofta buna!
Reteta dupa care m-am ghitat o gasiti aici.
3 comments
Super…. E una din retetele mele preferate. Pozele foarte reusite pun bine in evidenta preparatul. Sanda
Multumesc Sanda. Te mai astept pe la mine!
Draga Ina, arata foarte bine puiul! Tasty!
La fel de bine arata si blogul! felicitari! Am "rasfoit" putintel si imi plac o gramada de retete!
Mihaela