Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
din camara

Tarhon in otet

written by Corina Ureche august 21, 2012
Daca pana acuma ati evitat aceasta planta parfumata, recomand sa va imprieteniti cu ea. Este ideala in ciorbe si supe, in sosuri pentru fripturi (de ex bernaise si tartar), in umpluturi pentru diferite feluri de carne. Este si o planta care aduce beneficii celor cu probleme digestive, combate balonarea si constipatia. Insa trebuie folosit cu masura, caci este foarte parfumat. Daca folositi prea mult la o mancare s-ar putea sa nu va placa deloc si sa nu o puteti manca.
Asadar, on borcanel de tarhon in otet nu strica la casa omului!
Pentru un borcan de 300 ml avem nevoie de:
-2 legaturi de tarhon proaspat
-1/2 lingurita de sare
-otet
Tarhonul se spala foarte bine si se culeg frunzulitele de pe tulpini. Intr-un borcan (bine spalat si uscat) se pun frunzele, lingurita de sare si otet pana cand tarhonul este acoperit complet (pana la umplerea borcanului). Se inchide borcanul si se pastreaza la frigider sau intr-un loc racoros.
Print Friendly, PDF & Email
sfaturi utiletarhon
0 comment
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Bruschetele cochetele
next post
Friptura de porc cu mustar si sos de capere cu unt

You may also like

Ceapa murata cu sfecla si turmeric

aprilie 24, 2020

Dulceata de visine

iulie 20, 2013

Rosii uscate in ulei de masline

august 28, 2012

Dulceata de zmeura

august 26, 2010

Compot de prune

august 31, 2010

Lamaie proaspata…la frigider

martie 16, 2010

Gem de pepene galben

august 27, 2012

Ardei copti

septembrie 8, 2010

Gogosari la borcan

septembrie 3, 2010

Pesmet aromat si zahar verde-de avut la indemana

februarie 2, 2015

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ