Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Aperitive

Bruschetele cochetele

written by Corina Ureche august 20, 2012
Fie ca aveti musafiri si pregatiti cateva aperitive sau poate doriti o cina colorata si usor de facut, dar mai ales un fel de mancare extrem de gustos,  bruschetele sunt cheia. Azi va arat doua din preferatele noastre: cu rosii si busuioc si cu ardei copti. Iar al treilea preferat ar fi  cu ciuperci.
 

 

 

Ingrediente
-felii de paine (prajite)
-rosii
-usturoi
-frunze de busuioc proaspat
-sare si piper dupa gust
-ulei de masline
-ardei copti
-patrunjel proaspat
Pentru bruschetele cu rosii si busuioc; se decojesc rosiile, se taie si se scot samburii, apoi pulpa se taie cuburi mici mici. Intr-un castron se amesteca cubuletele de rosii cu usturoi taiat marunt, frunzele de busuioc maruntite si putin ulei de masline, apoi dupa gust se adauga sare si piper. Puteti sa folositi si busuioc uscat, insa gustul nu va fi la fel de intens.
Pe fiecare felii de paine se aseaza o gramajoasa de amestec de rosii care se distribuie pe toata suprafata ei. Mai picurati cativa stropi de ulei de masline si bruschetele sunt gata.
Pentru bruschetele cu ardei copti, taiati ardeii copti in fasii lungi, apoi intr-un bol le amestecati cu patrunjel tocat, ulei de masline si sare si piper. Asezati fasiile pe paine prajita. Daca doriti, puteti  sa aromati felia de paine cu usturoi.
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
ardei coptiretete bruschete
2 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Tarta de legume cu branza
next post
Tarhon in otet

You may also like

Salsa de rosii

ianuarie 19, 2012

Salsa verde cu rosii

august 20, 2013

Rosii coapte cu mozzarella si parmezan

septembrie 12, 2019

Foietaj cu branza/cascaval si carne

decembrie 13, 2010

Crema de pastrav afumat cu branza

martie 21, 2018

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024

Oua umplute cu somon afumat

aprilie 9, 2025

Dovlecel pane

ianuarie 13, 2010

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Clatite pane umplute cu sunca, porumb si ciuperci

aprilie 26, 2010

2 comments

catkitchen august 23, 2012 - 7:30 pm

Corinus , esti cam harnicuta , nu crezi ? 🙂 Mor dupa bruschetele cu ardei copti , dar si dupa cele cu ciuperci !!! 😉

Reply
Poliana august 23, 2012 - 7:30 pm

Ce bine arata, pofticioase rau! 😉

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ