M-am mai laudat eu pe aici ca imi plac smoothie-urile si o voi face in continuare. Daca faceti click aici puteti sa vedeti si alte idei de bauturi colorate marca Urecheata. Mi se pare mic-dejunul cel mai indemana, mai ales in cursul saptamanii. Sambata sau duminica mai am timp sa fac o omleta sau clatite, dar in cursul saptamanii trebuie sa fie ceva ultra rapid. Gen smoothie.
Ingredientele le puteti pregati de seara si sa le tineti in frigider, iar a doua zi doar le puneti in blender si gata. Daca le pregatiti dinainte, nu uitai sa stropiti avocado cu zeama de lamaie, ca sa nu se oxideze.
Ideal ar fi sa consumam spanacul doar in stare cruda, pentru a ne bucura de tot ce are el mai bun de oferit, iar bauturile de acest gen mi se par perfecte pentru a-l valorifica . Daca totusi nu va place, puteti sa il inlocuiti cu salata verde. Si daca aveti prin casa vreo 2-3 fire de patrunjel proaspat nu ezitati sa ii faceti cunostinta cu restul ingredientelor.
Sa fie cu noroc si sanatate tuturor!
Ingrediente
– o mana de spanac proaspat
– un castravete mic
– 1/2 avocado
– 200 ml apa
– zeama de lamaie (dupa gust)
Bineinteles, se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana cand smoothie-ul e fin si cremos. Cantitatea de zeama de lamaie o ajustati in functie de preferinte, iar daca doriti un smoothie si mai aromat puteti sa adaugati suc de mere sau cateva felii de mar.
Iar daca vreti sa fie si mai consistent si mai hranitor puteti sa adaugati seminte de chia…sau semintele voastre preferate.
Na zdravi, cum ar zice cehul!