Ingrediente
-o bagheta
-salam/sunca
-cascaval (am avut afumat)
-ciuperci champignon
-usturoi
-ulei de masline
-sare
-piper
-cimbru uscat
Taiem bagheta in feliute de un cm si ceva grosime si le punem in tava cu hartie de copt, dam la cuptor putin sa se intareasca si le scoatem sau le prajim cu ajutorul prajitorului de paine. Ungem fiecare feliuta cu putin ulei de masline si frecam catelul de usturoi de ea. Punem sunca, cascaval si feliute de ciuperci, presaram condimentele si dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste.
Le scoatem si bagam repede la ghiozdan ca sunt foarte bune si gustoase!
8 comments
ce bine arata!!!mi-e foame rau dar nu renunt la dieta.pup
Yummy, ma inscriu la o portie!
Sarah, faci doar cu legume, fara carne fara cas si sunt mai dietetice. Te pup si bafta cu dieta!
Alexandrina, numai la una? Am mai multe puse deoparte
Corina…mie imi plac tare mult ..dar asa nu am facut nici o data!
Eu le fac cu rosii taiate marunt,usturoi ,motarelaa,busuioc ,sare si piper,amestecat tot si servit pe felii de piine prajita.
O bunatate !
Ce bine arata!
I-mi pare foarte rau ca nu am actualizari de la tine, am avut si eu o problema asemanatoare motivul erea ca am schimbat mail dupa ce l-am pus pe cel dinainte mia functionat din nou.Gandeste ce ai schimbat si refal la loc, caci cred ca mai multe persoane nu te mai poate urmari.
Pe curand.
Arata tare bine blogul tau!
Bravo Corina!
Imi place tare mult reteta aceasta, am facut si eu de mai multe ori si mi se pare ca seamana la gust cu pizza, preferata mea 🙂 Am incercat sa pun si cate o felie de rosii, se potriveste foarte bine.
Imi place blogul nou!