Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
AperitiveMancaruri

Quiche cu telemea si verdeturi

mai 5, 2023

Dovlecei umpluti cu fasole si porumb

martie 31, 2023

Quesadilla cu spanac si feta

martie 8, 2023
Mancaruri

Sandvis cu hummus de sfecla rosie

ianuarie 12, 2023

Sos cu ciuperci pentru paste

noiembrie 9, 2022

Pui in sos de smantana cu mazare

octombrie 13, 2022
Mancaruri

Budinca de dovlecel cu branza si bacon

written by Corina iulie 31, 2017
Budinca de dovlecel cu branza si bacon

Budinca de dovlecel cu branza si bacon este una dintre mancarurile noastre preferate din aceasta perioada. Avem dovlecel de gradina, dulceag si parfumat, incat ar fi si pacat sa nu profitam la maximum de el.

De data asta l-am combinat cu branza si bacon sub forma de budinca. Dar puteti coace compozitia si in tava rotunda, rezultand o minunata tarta sarata.

Budinca de dovlecel cu branza si bacon merge excelent la orice masa. Dimineata, la pranz sau seara, cand doriti voi. Dupa umila-mi parere, a doua zi este cea mai buna! Deci e obligatoriu de luat la birou si de facut pofta tuturor. Sau mai bine nu ziceti nimanui nimic ca altfel riscati sa nu mai apucati nimic. Vedeti voi, va orientati la fata locului.

Ah, si e un aperitiv excelent pentru orice masa, indiferent ca vorbim de o masa cu pretentii sau o masa simpla, intre cunoscuti.

budinca de dovlecel cu branza si bacon

Sandvis umplut cu branzeturi si salamIngrediente Budinca de dovlecel cu branza si bacon

  • 500 g dovlecel curatat de coaja si dat pe razatoarea mare
  • 250 g baranza sarata (telemea, cas, cascaval) razuita sau faramitata
  • 2 morcovi mari dati pe razatoarea mica
  • 5 oua
  • 120 g faina
  • 200 g bacon taiat cubulete si prajit fara adaos de ulei
  • 3-4 fire de patrunjel tocat marunt
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri de pesmet
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare Budinca de dovlecel cu branza si bacon

Porniti cuptorul la 180 grade (foc mediu).

Puneti toate ingredientele intr-un bol incapator (fara pesmet si unt) si amestecati.

Ungeti o tava cu unt si presarati 2 linguri de pesmet.

Turnati compozitia si presarati pe deasupra pesmetul ramas.

Dati tava la cuptor pentru 50 de minute sau pana cand prinde crusta aurie pe deasupra.

Scoateti budinca de la cuptor si lasati-o sa se raceasca complet, apoi portionati.

Cateva note

  • Imediat dupa ce razuiti dovlecelul, puneti-l intr-o sita si presarati putina sare. Amestecati cu o furculita si lasati-l la scurs.
  • Budinca se va inchega mai bine cu cat dovlecelul este mai bine scurs.
  • Pentru copt puteti folosi orice fel de tava. Eu am folosit o tava de yena dreptunghiulara.

Pofta buna!

budinca de dovlecel cu branza si bacon

budinca de dovlecel cu branza si bacon

Print Friendly, PDF & Email
budinca de dovleceldovlecelretete cu baconretete cu dovlecelretete de vara
1 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina

previous post
Paste cu vinete si rosii
next post
Sandvis umplut cu branzeturi si salam

You may also like

Focaccia cu struguri – Schiacciata con l’uva

octombrie 2, 2020

Biscuiti cu banane si fructe uscate

ianuarie 28, 2014

Biscuiti cu migdale, merisoare si caramel sarat vegan

mai 31, 2020

Tocanita de naut si legume – reteta de...

noiembrie 16, 2017

Gem de mure

septembrie 17, 2012

Pui si legume cu miere si usturoi la...

iunie 18, 2020

Cum a fost la “Bune maniere&Make-up de Lady”editia...

martie 14, 2014

Pulpe de pui glazurate cu miere, mustar si...

noiembrie 28, 2017

Rulada cu mascarpone si capsuni

aprilie 27, 2017

Pulpe de rata la cuptor cu varza rosie...

octombrie 12, 2017

1 comment

Mariaana august 24, 2017 - 11:34 am

Hmm “ploua-n gura” Abia astept sa incerc sa fac si eu

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Promotion Image

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (34) ciuperci (25) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (26) nuca (23) orez (11) oua (22) parmezan (14) paste (20) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (16) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (48) retete simple si usoare (125) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ