Lume, lume…hai la cartofi! Si nu sta pe ganduri, se termina repede de tot!
Si chiar spun adevarul; dai tava de cartofi noi cu kaizer la cuptor si de cum o scoti afara cartofii se evapora. Ca prin minune!
Cartofii acestia sunt minunati, deja v-ati dat seama. Sfatul meu este sa pregatiti din start o cantitate mai mare pentru ca efectiv nu te poti opri din mancat.
Ingrediente Cartofi noi cu kaizer si ceapa verde
-1/2 kg cartofi noi (nu prea mari)
-2 fire de ceapa verde
-100 g kaizer
-2-3 fire de patrunjel
-sare si piper
-o lingura de ulei de masline
Cartofii se spala bine bine de tot (nu se curata), apoi se taie in 2-4, in functie de cat de marei ori mici ii vreti. Kaizerul se taie fasii subtiri, iar ceapa se taie marunt.
Se amesteca cartofii, kaizerul si ceapa, se toarna uleiul deasupra, se condimenteaza totul cu sare si piper apoi se pun cartofii in tava cu hartie de copt. Se da tava la cuptor circa 1h la temperatura medie sau pana cand cartofii sunt facuti.
Patrunjelul tocat marunt se presara pe deasupra la final, apoi se mananca cu mare pofta!
Pofta buna!
6 comments
Corinus , te-am suparat cu ceva ? De ce ma provoci la ora asta tarzie cu o asa bunatate ? 😉
sunt sigura ca sunt buni…..Pup
Delicioas mancarica!
asa este 🙂
minunati chiar, trebuie musai incercati!
pai m-ai suparat cu sorbetul de zmeura..si am zis sa ma razbun putin pe tine :)))