Cartofi aromati la cuptor, o garnitura potrivita pentru friptura preferata. Dar nu ne obligatoriu sa fie garnitura. Cartofii aromati la cuptor pot fi savurati pur si simplu ca o gustare, atat sunt de buni. Eu i-am condimentat cu ce am avut la indemana si au iesit mi-nu-nati!
Ingrediente pentru Cartofi aromati la cuptor
cartofi (de obicei calculez 2/pers)
busuioc si oregano (uscat)
sare
piper
boia afumata
pesmet
ulei
Pornim cuptorul la temperatura la care coacem de obicei. Pregatim o tava pentru copt.
Cartofii se curata si se taie ori in cubulete ori pe lung, ca pentru cartofii pai. Eu am ales varianta a doua.
Se presara condimentele peste cartofi, putin pesmet si cativa stropi de ulei. Se amesteca cu mana si se aseaza in tava.
Se pun la cuptor circa o ora sau cat au nevoie pana cand sunt patrunsi si crocanti la exterior.
Pofta buna!
1 comment
acum ma duc sa-mi fac asa ceva, tot mi-e foame :d