Bucătăria Urecheatei
  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert

Bucătăria Urecheatei

  • Home
  • Despre
  • Contact
  • Mic dejun
  • supe/ciorbe
  • Mancaruri
  • Aperitive
  • salata
  • Paste
  • Desert
Mancaruri

Stufat de miel

aprilie 14, 2025

Am testat supele Dozz

aprilie 10, 2025

Muschiulet de porc cu cartofi si morcovi

decembrie 17, 2024
DesertMancaruri

Clatite cu urda si marar

iunie 10, 2024

Ciuperci umplute cu mexican mix cu orez

aprilie 12, 2024

Vafe sarate cu morcovi si ceapa verde

martie 22, 2024
AperitiveMancaruri

Crema tartinabila cu dovleac si branza

octombrie 24, 2023

Spanakopita – triunghiuri cu spanac

septembrie 6, 2023

Supa rece de legume – reteta Gazpacho

august 20, 2023
MancaruriPaste

Paste cu vinete si rosii

iulie 6, 2023

Vafe cu dovlecel si somon afumat

iunie 18, 2023

Salata de dovlecei cu iaurt si maioneza

iunie 1, 2023
Aperitive

Foietaj cu branza/cascaval si carne

written by Corina Ureche decembrie 13, 2010
Folosesc destul de rar aluatul de foietaj, insa de fiecare data iese ceva minunat :P, cam lipsa de modetie, dar chiar asa este. Reteta o am de la cumnata mea, Nina. Am mancat prima data facuta de ea si mi-a placut la nebunie. Este o reteta care se prepara extrem de rapid, nu da batai de cap nici macar incepatorilor. Ca si pret este destul de accesibila si are avantajul ca poate fi pregatita si cu ramasite din frigider.
Puteti folosi acest preparat pe post de aperitiv, si in acest fel veti avea un aperitiv gustos si aspectuos sau puteti sa il savurati la micul dejun sau la cina..in ambele cazuri veti avea ceva consistent pe masa.
Asadar…
Ingrediente
aluat de foietaj
100 g salam (am avut banatean)
2 carnaciori (am avut cabanos)
50 g cascaval/branza
10 ciuperci (mai micute)
3 oua
susan
sare
piper
Aluatul il impartim in doua parti egale. O patura o intindem intr-o tava de cuptor.
Taiem cubulete celelalte ingrediente: salamul, carnaciorii, cascavalul si ciupercile si le punem intr-un bol. Batem ouale cu sare si piper si amestecam cu celelalte ingrediente (pastrati putin oua pentru a unge aluatul pe deasupra).
Peste patura din tava punem compozitia cu carne si cascaval si pe deasupra intindem cea de-a doua patura. O ungem cu ou batut si presaram susan.
Tava va sta la cuptor cca 30-40 de minute la o temperatura de 170 de grade.
Pofta mare!
Print Friendly, PDF & Email
foietajgustari sarate
3 comments
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Corina Ureche

previous post
Chiftele la cuptor (cu carne de vita)
next post
Thumbprint cookies-Fursecuri delicioase

You may also like

Sandvis cu legume si focaccia

martie 17, 2014

Sandvis cu lipii, hummus si ardei

noiembrie 8, 2017

Pasta de ton cu ceapa rosie si piri...

martie 29, 2013

Chiftele de peste cu malai

decembrie 28, 2012

Clatite pane umplute cu sunca, porumb si ciuperci

aprilie 26, 2010

Chec aperitiv

ianuarie 10, 2012

Quiche cu somon si mazare

mai 22, 2018

Branza marinata

ianuarie 24, 2012

Ciuperci umplute cu verdeturi

februarie 29, 2012

Pancakes cu spanac – Clatite cu spanac

aprilie 15, 2021

3 comments

dream's handmade decembrie 17, 2010 - 12:10 pm

Ce bine arata!!!

Reply
dream's handmade decembrie 20, 2010 - 3:14 pm

Ce bine arata!!!

Reply
Cristina Pusky februarie 4, 2011 - 11:59 am

arata super 😡

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ma gasesti si aici!

Facebook Instagram Pinterest Youtube




Facebook

Facebook

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Pinterest

@corinaureche

Hey!

Hey!

Salut! Sunt Corina, dar mi se mai spune si Urecheata. Bine ai venit in bucataria mea!




Categorii

  • Altele
  • Aperitive
  • bauturi
  • Cartofi
  • ciuperci
  • de post
  • Desert
  • din camara
  • gustari sarate
  • Jurnal de vacanta
  • Mancare la pachet
  • Mancaruri
  • Mic dejun
  • Paste
  • Peste
  • porc
  • Povesti
  • Prajitura
  • Pui
  • retete fara gluten
  • Retete la slow cooker
  • salata
  • Sfaturi utile
  • supa-crema
  • supe/ciorbe
  • Torturi
  • Uncategorized

Cauta si aici

aluat (15) biscuiti (12) capsuni (17) cartofi (30) chiftele (18) ciocolata (35) ciuperci (26) desert (32) dovlecel (20) dulceata (14) lamaie (15) mancare la pachet (38) mascarpone (12) masline (13) mic dejun (14) morcovi (27) nuca (23) oua (22) parmezan (14) paste (20) patrunjel (11) porc (13) prajitura (25) pui (18) retete cu pui (21) retete de post (11) retete italienesti (15) retete la cuptor (33) retete peste (12) retete porc (11) retete prajitura (17) retete pui (14) retete simple (12) retete simple si rapide (49) retete simple si usoare (126) rosii (32) salata (17) selgros (70) selgros cauta pasiunea (15) selgros romania (22) sfaturi utile (14) spanac (18) usturoi (19) vinete (12) zmeura (15)

@2017 - Corina Ureche. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
This website uses cookies to improve your experience. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ